zarucnica1506Dusa
Početnik
- Poruka
- 21
Detinjstvo mi i nije bilo bezbriznio a i ne volim da ga se secam .Roditelji su se razveli a pre toga su se tukli ,svadjali ,tako reci problematicni,vise majka ,bila je agresivna i samoziva tukla je oca a povremeno i mene. Najlepsi period zivota mi je bio kad sam se udala za coveka kog sam zavolela ludo iskreno i sa njim sam izgubila nevinost,usla u brak ostvarila se kao majka i to dva puta .Sada kad su neki problemi zdravstveni protutnjali i uzdrmali moj svet i mene licno shvatila sam da je detinjstvo moje bilo ipak s te zdravstvene strane slatkasto i blistavo pa ipak kad bih mogla vrratila bi se u taj period da trpom torture majcine ali bih bila zdrava.Kad pogledam s ove tacke vidnog polja i nisam se lose nosila sa negativnim roditeljima ,bezala sam u skolu dok su drugi iz nje bezali ,volela sam da citam i volela sam drustvo pozitivnih i veselih ljudi ,mozda je to sreca u nesteci a mozda je neka vila bila moja vodilja u pravom smeru ka ovome sto sam sada i gde sam sada.Hvala svima koji su mozdai nesvesno uci ili moj zivot obojen samo neznim bojama,a detinjstvo i onako kratko traje tako da se u mom zivotu zanemarljivi deo potire pred vecin delom koji hvala bogu proziveh bolje i lepse ,sifgurnije uz coveka iz mojih snova i dva andjela .Eto podelih sa vama ono sto niste znali o meni a mozda vas i ne interesune bas ,ali ja istrsoh iz sebe te iskrice zivota pa gde puklo nece vise.