Sta raditi

Aj ovako. Mnogi ljudi (mahom zene) seksialno reaguju zqpravo van direktnog seksualnog konteksta.
Na or osecaj povezanosti, poverenja, razumevanja i td. To su emocionalna stanja koja ih uzbudjuju. Meni su to emocionalna stanja koja me ne uzbudjuju. Tj treba mi konktetan cin seksualan da bih bio uzbudjen. I onda tu dodje do konflikta. A mislim da pricam u ime i dosta muskqraca. Mada nije ni bitno. Ne radi se o generqlnom, vex eto o izdvojenom primeru. I onda budes osudjen zbog toga u smislu da ti nije dovoljno ovo prvo i zbog toga budes muskq svinja koja je napusta.
Naravno da ti je vazno i jedno i drugo.
Nego, dozivljavamo drugacije, reagujem da van seksualnog konteksta ali ne na povezanost vec na tu neku energiju izmedju dvoje ljudi. ako je nema, a ponekad je nema bez posebnog razloga, moze i da skace sa trapeza u seksu, dzabe.

Ne razumem.Šta ti to znači.Glupi seks imaš gde hoćeš.

Da.Ja sam jako osvetoljubiv.Jako.
Ja to zovem gubljenje vremena. Al ok, razliciti smo.

Naravno da ti je vazno i jedno i drugo.
Nego, dozivljavamo drugacije, reagujem da van seksualnog konteksta ali ne na povezanost vec na tu neku energiju izmedju dvoje ljudi. ako je nema, a ponekad je nema bez posebnog razloga, moze i da skace sa trapeza u seksu, dzabe.
Pa eto. A meni na pr je i preko te energije potrebno i skakanje sa trapeza. I ako toga nema, moze da varnici koliko hoce ali mene ne uzbudi.

Ja to zovem gubljenje vremena. Al ok, razliciti smo.

Pa eto. A meni na pr je i preko te energije potrebno i skakanje sa trapeza. I ako toga nema, moze da varnici koliko hoce ali mene ne uzbudi.
Pa nije gubljenje vremena iz moje pozicije.
Meni seks ništa ne znači.Predstavlja mi moranje ako nemam emotivnu konekciju.Ne razumem te.
A opet i emotivna konekcija mi puno znači iako nema seksa.Ali seks je ne presudna stvar.

Pa nije gubljenje vremena iz moje pozicije.
Meni seks ništa ne znači.Predstavlja mi moranje ako nemam emotivnu konekciju.Ne razumem te.
A opet i emotivna konekcija mi puno znači iako nema seksa.Ali seks je ne presudna stvar.
Pa razliciti smo. Meni je to sve presudno.Ne mogu da budem u vezi sa nekim ako nema konekcije, ali ne mogu i ako nema seksa. Mozemo da se druzimo ali ne mogu da se vezujem i takav odnos da imam s drugom stranom.

Ma, sa svakom osobom je drugačije.. Taman pomislim da ne mogu imati dobar seks bez emocija, onda se pojavi neko ko to demantuje. Ili pomislim da nije bitno ovo ili ono, ali onda mi postane bitno sa tom i tom konkretnom osobom. Sa nekim možeš ostati u kontaktu posle veze, sa nekim ne možeš. Bezbroj kombinacija. No, ako neko ne privlači na seksualan način, tu nema popravki. To je nužan uslov, potreban.

Svakako mislim na seksualnu privlačnost, bez nje je sex potpuna glupost.

Ne samo fizicki. Nego umno seksualno. Dakle da iskazujemo seksualnu privlacnost, da se palimo, uzbudjujemo konkretnim seksualnim cinom, ne indirektno kao sto sam naveo gore, tipa dobar aseksualan razgovor je nekome uvertira dovoljna za seksualni cin.Cak i uzbudjuje takvu osobu. Mene ne. Meni j to super ali kao da pricam sa sestrom. Kapiren? Ne hahaha

@MrNapokon ustvari sve je pitanje motiva zašto si sa nekim u vezi.
Ako meni neka osoba mnogo znači a ona ne želi seks samnom.To nije nikakav problem.Ali to je iz mog ugla.I moje pozicije.Što sigurno nije pozicija neke jadne obične devojke sa kojom ti ne želiš seks.
Zato kažem.Udalji se od nje da ne pati i da joj ne nanosiš bol.

Udaljili smo se od teme..

Ne razumejuuuuuuu.
Odvojte ljis od seksa pod hitno.

@MrNapokon ustvari sve je pitanje motiva zašto si sa nekim u vezi.
Ako meni neka osoba mnogo znači a ona ne želi seks samnom.To nije nikakav problem.Ali to je iz mog ugla.I moje pozicije.Što sigurno nije pozicija neke jadne obične devojke sa kojom ti ne želiš seks.
Zato kažem.Udalji se od nje da ne pati i da joj ne nanosiš bol.

Udaljili smo se od teme..
Nije pitanje motiva brate. Vidis da ne kapiras. Bas se ne radi o motivima, skrivenim namerama, prljavim iskljucivim seksualnim namerama i td.
Evo zasto treba odvojiti Ljubav od Seksa.

Pronto. Mandatori.

Pa razliciti smo. Meni je to sve presudno.Ne mogu da budem u vezi sa nekim ako nema konekcije, ali ne mogu i ako nema seksa. Mozemo da se druzimo ali ne mogu da se vezujem i takav odnos da imam s drugom stranom.
Zašto ne možeš.Izvedeš je negde u grad,sjajno se provedete.Kupiš joj neki cvetić.Zezate se.Lepo vam je.Odvezeš je do kuće.Poljubite se.Ona te pozove da uđeš.Ti se nasmešiš i kažeš da je kasno i da moraš kući. :)
Bilo vam je lepo.Lepo ste proveli vreme.Kvalitetno ste proveli vreme.

Zašto ne možeš.Izvedeš je negde u grad,sjajno se provedete.Kupiš joj neki cvetić.Zezate se.Lepo vam je.Odvezeš je do kuće.Poljubite se.Ona te pozove da uđeš.Ti se nasmešiš i kažeš da je kasno i da moraš kući. :)
Bilo vam je lepo.Lepo ste proveli vreme.Kvalitetno ste proveli vreme.
Zato sto cu radije sa ortacima i ne moram da im kupujem cvetice ili cu da budem s nekom koja me radi i seksualno. Pitanje je zasto bih radio to sto ti predlazes brate moooj?

Ma, sa svakom osobom je drugačije.. Taman pomislim da ne mogu imati dobar seks bez emocija, onda se pojavi neko ko to demantuje. Ili pomislim da nije bitno ovo ili ono, ali onda mi postane bitno sa tom i tom konkretnom osobom. Sa nekim možeš ostati u kontaktu posle veze, sa nekim ne možeš. Bezbroj kombinacija. No, ako neko ne privlači na seksualan način, tu nema popravki. To je nužan uslov, potreban.

Svakako mislim na seksualnu privlačnost, bez nje je sex potpuna glupost.
Da.Sasvim se slažem sa tobom.
Tu nema nikakve popravke.I sve je osuđeno na propast u startu.
Ali ovde je više naglasak na ženskom držanju "cene".A to se naravno vidi.
I tu onda počinju igre bez granica koje se uvek završavaju teškim izlivima besa propraćenim plačom i raskidom.

Mislim ne bih tako odmah izveo zakljucak da je pregovaranje oko cene, jer kazem da ima zena kojima je dovoljna ta prva faza i ne osecaju potrebu za seksualnim uzbudjenjem/predigrom. I onda im to strano bude. Kao sta ti bi?

Napokonko a gledaj ti ne možeš znati dok sa tom osobom ne ostvariš keksualni kontakt šta i kako će ići

ja bih pre bio sa ženskom osobom koja me toliko ne privlači keksualno ali samo da se poklapam sa njom u nekim stvarima i da imam šta pričat sa njom-dzaba da budem sa nekom koja me privlači keksualno ako se razlikujemo totalno tj ako smo dva sveta e sada to toliko i možda nije strašno ali zavisi od karaktera ko je kakva osoba itd
Evo ja sam se po tom ključu odlučio za ženidbu. Karakter je neviđeno bitan. Pogotovu ako ste malo deep i ti i ona, dugoročno će ti se zgaditi i to telesno što je bivalo dobro. Sećam se i tih predobrih seksovanja, pa onda sa znojem na čelu iščekujem njenu menstruaciju. Ali avaj, život ima previše uglova. Posle par godina ni mentalno poklapanje ne donosi neki trajni mir, jer fantazije rade čudo. Ima dana kada hoću da puknem od želje za drugačijim telom. Možda sam se zaj%bo i nisam tip za brak, ali tako mi je:) Mislim da je na kraju bitnije to pitanje, jesi li ili nisi? :))))

Da se razumemo. Ja to ne osudjujem. Ok je, ali sta raditi, jer se desi da ona krene tebe da osudjuje. Podivlja, fazon sta ti bi? Svinjo? Gade. Ti joj jos i objasnis ona to kao da nije cula. To mi se bas desavalo vise puta pa vadim zakljucak. Nije jednom pa kao ok, jedan primer ne cini pravilo. I td...

Back