Sta prvo primetite na devojci/momku?

...A umesto naughty, jednostavno metnete ovaj smajli -
naughty.gif

ali izraz "metnete"...xaxaxa znaci nikad se do sada nisam ovoliko nasmejao...strasno....:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

inace meni je kod devojke prvenstveno bitno kako se ponasa. da ima dobar nacin razmisljana...da svaki problem razgleda sa svih strana a ne da bude jednolicna...i na kraju i da lepo izgleda...nije mi cak ni bitno da li ima neke velike sise ili dupe...ali je bitno da ima barem onako osrednje.. :D:D

jbte osecam se ko da sam nesrecnik pa dajem oglas da trazim novu devojku...katastrofa :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
zanima me vase misljenje! Cesto citam po novinama kako mladici prvo primete osmeh kod devojaka, ili njene oci... Medjutim iz price ortaka, zakljucujem da prvo sto primetite jesu dobre sise, ili guza. Pa sta je to (ali onako iskreno) sto je vama najvaznije?
I da li ce se pre zainteresovati za neku napadnu devojku, koja se citavo vece uvija oko vas, ili one mamine princezice koje sede po coskovima i piju kolu ili onaj tip opustenih devojaka, koje su tu samo da bi se dobro provele i ne vide dalje od svog nosa?!Pa, da cijem!

E ovako, posto nisam citao predhodne postove ne znam sta ostali zemljaci vole, ja licno volim dugu, ravnu, negovanu, sjajnu kosu... uh... bez toga nema konverzacije... a bogami mora i da ima lepe oci, naravno i telo mora da bude ok... Licno ne volim anoreksicne devojke na kojima samo mozes da primetis kilo pudera, silikone, vestacke nokte... bez duge negovane kose NISTA, ja to shvatam kao odraz licnosti i higijene. Posto i sam imam duzu kosicu to mi dodje najbitnije :D Taman imamo zajednicku temu :) A sto se tice napadnih devojaka koje se mogu sresti po nocnim klubovima ja njih dozivljavam kao predmet zadovoljstva :) Bez uvrede :lol:

E ovako, posto nisam citao predhodne postove ne znam sta ostali zemljaci vole, ja licno volim dugu, ravnu, negovanu, sjajnu kosu... uh... bez toga nema konverzacije... a bogami mora i da ima lepe oci, naravno i telo mora da bude ok... Licno ne volim anoreksicne devojke na kojima samo mozes da primetis kilo pudera, silikone, vestacke nokte... bez duge negovane kose NISTA, ja to shvatam kao odraz licnosti i higijene. Posto i sam imam duzu kosicu to mi dodje najbitnije :D Taman imamo zajednicku temu :) A sto se tice napadnih devojaka koje se mogu sresti po nocnim klubovima ja njih dozivljavam kao predmet zadovoljstva :) Bez uvrede :lol:

Gde me nadje ******....?!

Glava!:lol:U to spada sve:boja tena,oblik lica,bubuljičavost,oči,kosa...Da krenem redom:
Boja tena-koliko god mrzeo crnu rasu,isto tako mrzim i da mi je devojče belo ko sir.Najbolje je nešto između kao braća Turci...Jednostavno,malo svetlije nego na mom avataru.:mrgreen:
Oblik lica-mrzim Balkanke okruglih glava.:mrgreen:Najviše volim oblik glave devojki sa istoka(Kina,Japan i tako to).
Bubuljičavost-naravno da volim da je što manja ali ako je boja tena kao gore pomenuta,bubuljice se i ne primete.
Oči-ima raznih kombinacija tena,kose i očiju koje volim ali da ne dužim puno...Volim da su oči veoma blago zakošene,krupne i sa što gušćim,velikim trepavicama.Na to padam!:worth:
Kosa-otvoreno ne volim plavuše!:besan2:Ako je ten kao gore pomenut(opet smaram),najbolje čuči relativno duga,potpuno suva i crna kosa sa razmaknutim šiškama.Ako je ipak riba nešto belja,dobro čuči bujna,smeđa kosa sa šiškama do obrva.
Al' ga opisa,j*ba' mu sve.:think:

Back