chokogirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Hehe...pa pod tim sam bukwalno mislila inteligentan, znachi da dechko nije glup, da zna da se izrazhawa, da komunicira, da ima neke normalne stawowe u zhiwotu... bla bla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe...pa pod tim sam bukwalno mislila inteligentan, znachi da dechko nije glup, da zna da se izrazhawa, da komunicira, da ima neke normalne stawowe u zhiwotu... bla bla![]()
facu sike i dupe
Kad bi video kakva mi je guza u novim farmerkama odusevio bi se. Mala a tako lepa, to je savrsenstvo.Moram da kupim jos kratkih jakni, pa neka se zaledim kad bude hladno.Hocu da se lepo vidi. Danas sam se prosetala po gradu u novim farmerkama i u kratkoj jakni, ali nije bas skroz, skroz kratka.
zanima me vase misljenje! Cesto citam po novinama kako mladici prvo primete osmeh kod devojaka, ili njene oci... Medjutim iz price ortaka, zakljucujem da prvo sto primetite jesu dobre sise, ili guza. Pa sta je to (ali onako iskreno) sto je vama najvaznije?
I da li ce se pre zainteresovati za neku napadnu devojku, koja se citavo vece uvija oko vas, ili one mamine princezice koje sede po coskovima i piju kolu ili onaj tip opustenih devojaka, koje su tu samo da bi se dobro provele i ne vide dalje od svog nosa?!Pa, da cijem!
Prvo primetim lice,oci....Mrzim devojke koje su napaljene i ogranicene ko saksija. Kod mene prolaze samo one koje su i lepe i pametne.![]()
mozda k'o chistachicazene tamo primaju samo ako su stvarno doooBvoljnog izgleda
p.s. zasto izbegavash ochigledno vecj postavljeno pitanje ? (nije te stid valjda :![]()
onda ne stojish iza svoga nika
)
+ u svojoj sobici si![]()
definitivno kosu... ne volim kad je decko celav ili kratko oshishan.. mnogo volim malo duzu kosu............