POPOMAN
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
a da li je najbitniji:-D
pa sad... nije bas najbitniji :-D:-D
dzabe nekima svi "atributi" kad nemaju 3 daske u glavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da li je najbitniji:-D
Ruke govore sve i o osobi ,urednosti,cistoci.....
Citala sam ako ima neznije ciste ruke-to je povucen tip
Ako ima grube i grube pokrete zanaci da je drcan....
Ostatak ne mogu da se setim![]()
Meni se svidjao jedan stvarno lep decko,ali malo deblji.I ne bi mi problem,a kamoli blam da budem sa njim,jer je vrlo osecajan.Emotivnost je najlepsa osobina koju decko moze da ima.:-)
Prvo gledam LICE I TELO pa posle OSMEH i te gluposti............Mozete da pricate sta hocete ali se zna da svi MUSKARCI zele LEEEEPE devojke.NAPRIMER:zasto bi ja da budem sa ruznom devojkom pa da me svi zezeju.Mada i devojke prvo GLEDAJU TELO I LICE pa tek onda FINANSISKU SITUACIJU....itd....
pa ti kad si povrsan sta ti ja moguja gledam lice u celom paketu
(oci,osmeh...) pa onda dupe, a ostalo mi nije ni nesto extra vazno, samo da nije poremeceno nesto...
Prvo gledam LICE I TELO pa posle OSMEH i te gluposti............Mozete da pricate sta hocete ali se zna da svi MUSKARCI zele LEEEEPE devojke.NAPRIMER:zasto bi ja da budem sa ruznom devojkom pa da me svi zezeju.Mada i devojke prvo GLEDAJU TELO I LICE pa tek onda FINANSISKU SITUACIJU....itd....
momcima je vazno da im devojka bude zgodna zbog drustva....
tema:
pa prvo lice i dupei da li ima crnu kosu...
pa sve drugo...
moj najbolji drug je idealan za neke...
zgodan lep ima lepe zube(lepog oblika)
stalno se sali
i veoma je pametan...
za neke idealan
al nije moj tip...
E pa meni je SVE NA LEPOJ DEVOJCI VAZNO.SVAKI DEO....![]()
:shock: pa koj lik je tvoj tip :shock: ako nije pametan,lep i duhovit :shock: izgleda da ja odpadam onda 8-)
Sta se vi muskarci trudite, nikad necete moci da razumete ribe...:razz:
Taj lik joj je najbolji drug, znaci poznaje ga dobro i sve njegove mane, a i da joj nije drug, veoma je razumljivo da nije njen tip, pa ne izgledaju svi frajeri isto...
Ali...lepog, zgodnog, duhovitog i pametnog momka bi svaka devojka pozelela...;-)