Sta prvo primetite na devojci/momku?

za mene a i za vecinu musku populaciju sto se tice izgleda vazno je kao prvo da ima dobru facu pa onda dupe a sise i noge nisu toliko vazne ali je pozeljno da budu vece tj lepse a ako je riba jos i dobra za salu i tako to onda moze da dodje i do veze, sto se mene tice ja vise volim ribe koje se trude i muvaju oko mene a takve skoro uvek smuvam nego neke princeze koje cekaju sve na tacni a takve nikad ne pokusavam da smuvam :)

Meni se svidjao jedan stvarno lep decko,ali malo deblji.I ne bi mi problem,a kamoli blam da budem sa njim,jer je vrlo osecajan.Emotivnost je najlepsa osobina koju decko moze da ima.:-)

Da, I to je dovoljno za romantiku. To je romanticno. Nisu romanticne svece i cvece i sampanjci, i pesnici. Jesu, ali samo malo. Kad je decko emotivan to je za mene prava romantika.

Prvo gledam LICE I TELO pa posle OSMEH i te gluposti............Mozete da pricate sta hocete ali se zna da svi MUSKARCI zele LEEEEPE devojke.NAPRIMER:zasto bi ja da budem sa ruznom devojkom pa da me svi zezeju.Mada i devojke prvo GLEDAJU TELO I LICE pa tek onda FINANSISKU SITUACIJU....itd....

Prvo gledam LICE I TELO pa posle OSMEH i te gluposti............Mozete da pricate sta hocete ali se zna da svi MUSKARCI zele LEEEEPE devojke.NAPRIMER:zasto bi ja da budem sa ruznom devojkom pa da me svi zezeju.Mada i devojke prvo GLEDAJU TELO I LICE pa tek onda FINANSISKU SITUACIJU....itd....

pa ti kad si povrsan sta ti ja mogu :roll: ja gledam lice u celom paketu :D (oci,osmeh...) pa onda dupe, a ostalo mi nije ni nesto extra vazno, samo da nije poremeceno nesto...

momcima je vazno da im devojka bude zgodna zbog drustva....
tema:
pa prvo lice i dupei da li ima crnu kosu...
pa sve drugo...
moj najbolji drug je idealan za neke...
zgodan lep ima lepe zube(lepog oblika)
stalno se sali
i veoma je pametan...
za neke idealan
al nije moj tip...

Naravno razumljivo je da svaki muskarac voli da vidi lepu devojku....
I nije tacno da posle izgleda gledamo finansijsku situaciju, pa ne planiram odmah da se udam za njega, jbt...

Prvo gledam u facu(celokupno,znaci osmeh,oci,nos,frizuru,nije bitno koji redosled)
Onda telo, mora da je pristojno razvijen, a kad se upoznamo, vidim koliko je duhovit,pametan, ne mora biti nesto xtra, ali pristojno...ako je glup ko q, i namcor neki zesci...ma mrsh tamo

momcima je vazno da im devojka bude zgodna zbog drustva....
tema:
pa prvo lice i dupei da li ima crnu kosu...
pa sve drugo...
moj najbolji drug je idealan za neke...
zgodan lep ima lepe zube(lepog oblika)
stalno se sali
i veoma je pametan...
za neke idealan
al nije moj tip...

:shock: pa koj lik je tvoj tip :shock: ako nije pametan,lep i duhovit :shock: izgleda da ja odpadam onda 8-)

E pa meni je SVE NA LEPOJ DEVOJCI VAZNO.SVAKI DEO....:lol:

lol, morash da smanjis kriterijujem, ako trazis savrsene ribe...neces takvih naci puno :D

:shock: pa koj lik je tvoj tip :shock: ako nije pametan,lep i duhovit :shock: izgleda da ja odpadam onda 8-)

Sta se vi muskarci trudite, nikad necete moci da razumete ribe...:razz:
Taj lik joj je najbolji drug, znaci poznaje ga dobro i sve njegove mane, a i da joj nije drug, veoma je razumljivo da nije njen tip, pa ne izgledaju svi frajeri isto...
Ali...lepog, zgodnog, duhovitog i pametnog momka bi svaka devojka pozelela...;-)

Sta se vi muskarci trudite, nikad necete moci da razumete ribe...:razz:
Taj lik joj je najbolji drug, znaci poznaje ga dobro i sve njegove mane, a i da joj nije drug, veoma je razumljivo da nije njen tip, pa ne izgledaju svi frajeri isto...
Ali...lepog, zgodnog, duhovitog i pametnog momka bi svaka devojka pozelela...;-)

kad ste mnogo komplikovane :D pa ako je zgodan onda je zgodan :D moze da bude na razlicite nacine zgodan ali je jos uvek zgodan :D ne vidim sta je problem :D

Back