newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
a sta ako momak i djevojka zajedno puse travu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da,pod uslovom da hoces da sa njom izlomis krevet.Ali,ako cenis prave kvalitete kod devojaka(kao mi malobrojni)onda se odluci za nesto drugo.Medjutim,ja na devojci(a 100 sam vec puta rek'o)primetim kosu(jos ako je smedja ili crna i negovana),oci(pozeljno iste takve boje),da ima lep osmeh(koji ce me oboriti s' nogu).Pozeljno je(naravno)da ima lepe noge i guzu u farmerkama.A kad kazem idealna devojka,tad pomislim na Denise Milani .Ona(fotomodel iz Ceske sa adresom u SAD) ima SVE(ALI AMA BAS SVE).Inace,ma sta mislili,ja sam uvek imao preblage kriterijume sto se devojaka tice.tommy gun:guzicu i sise...ako tu sevaju neke tange onda jos bolje,a ako sise velike cvrste!UX,AX,EX,UX![]()
xaxaxa sta je bilo, smorili ste sve na LJubav i Sex pa ste presli 'vamo, neka, neka, meni ne smeta, meni veselo!Bojanakg:kakva je bila moja kosa i oci....![]()
![]()
![]()
:shock:
Xa xa ja imam smedju,dugacku kosu i smedje oci. :-)macak willy:To da,pod uslovom da hoces da sa njom izlomis krevet.Ali,ako cenis prave kvalitete kod devojaka(kao mi malobrojni)onda se odluci za nesto drugo.Medjutim,ja na devojci(a 100 sam vec puta rek'o)primetim kosu(jos ako je smedja ili crna i negovana),oci(pozeljno iste takve boje),da ima lep osmeh(koji ce me oboriti s' nogu).Pozeljno je(naravno)da ima lepe noge i guzu u farmerkama.A kad kazem idealna devojka,tad pomislim na Denise Milani .Ona(fotomodel iz Ceske sa adresom u SAD) ima SVE(ALI AMA BAS SVE).Inace,ma sta mislili,ja sam uvek imao preblage kriterijume sto se devojaka tice.
newerna_beba:a sta ako momak i djevojka zajedno puse travu?![]()
wild_child:Hahha.....that's what romance is all about...weed and love
wild_child:Ee vidis haha jest to je bas ruzno. Isto ko i crno pod noktima
pise se sa 2 Lwild_child:Jao vidis i nos sam zaboravila. Imam fetish na prcaste noseve...
@Blade, skroz je normalna slika..onaklo pasosh/licna karta stil hahNasmej se malo
![]()