Sta prvo primetite na devojci/momku?

Ja ipak volim lepe devojke! Prvo primetim lice, ako ima lepo lice mogu da idem dalje . . . . . . . . . . . onda se dalje raspitujem o njoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naravno ne volim ni toliko mrsave, ni toliko debele, ni sa ogromnim grudima, ni sa ogromnim guzama, sve najnormalnije . . . . . . . . >>I love Amy Lee<< dobra tema,svidja mi se sto slusas tu vrstu muzike . . . . . . . . . . . . .
X-factor

u bas ste se raspricali na ovu temu.........nisam citao postove ali verovatno je reaprava .........ON kaze ------da primeti guzu,grudi noge ili nesto slicno a ONA kaze---------------- jaooooo sto ste vi muskarci glupi pa nismo mi devojke samo meso .................naravnoda izgled dolazi prvi do izrazaja i kod muskaraca i devojaka........mislim ako neko misli drugacije taj laze sam sebe ..........recimo ja primecujem sve na devojci od glave do pete............i moze ona da izgleda TOP i odmah bi je odveo u krevet pa zenio hehehe................................ali ako kaze samo jednu recu koja mi se ne svidja izgubim zelju i za krevet ..heheheheh

willstefan:
Sada cu da zvucim kao kreten...
Ali nekako prvo lice, a onda kosu, pa gradju, pa sve ostalo :P
Par puta sam zastao za devojkama koje su nasmejane...mozda zato sto sam bio u bedaku pa je prosto bilo lepo videti lepu i nasmejanu devojku :)
Sto mislis da zvucis kao kreten.Pa to je bas sweet(prvi si koji ne gleda samo zadnjicu i tako to). a sada moj odgovor volim da ima lep osmeh i oci(plave)i kosa sve jedno malo duza(plava)

Back