Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
A zar ne mrzite one sabane koji nose kratku trenercicu i ispod vire bele carapice....bljak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B LJ A K...a trenerka uwuchena u farmerke ...fuj na kwadrat...Bliznakinja:A zar ne mrzite one sabane koji nose kratku trenercicu i ispod vire bele carapice....bljak![]()
?
? jao, bre, uf, bre, fuj, bre, bljak, BREEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :shock: ti to planiras da se ispeglam po monitoru?!sofffy:e.a niko ne spominje pokvarene zube?
?
![]()
ej............Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjsofffy:e.a niko ne spominje pokvarene zube?
?
![]()
dadimar:Pa dobro zadovoljio bih vase kriterijume
Ja inace najvise nosim trenerke,patike naravno uvek strava(Nike) Mada imam lanac(zlatni) Debeo je ali ne sada mnogo-srednje......Zubi,naravno svi zdravi mada su mi prva 2 razdvojena kaoKao RONALDU
Sto znam vise.....
pajser:kojeeeee lazhiiiiiiiiii, (ali kako ste se naslagale majko mila) jeste da ce da me linchuju posle ovoga ali ajde... mogu da se kladim u sve novce da prvo gledate da li je lep/sladak, pa onda dolaze ochi kosa ruke bla bla , pa tek onda osobine
ja sad bezhim...