DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadimar:Ova je Hrvatica ali jebg... Prelijepa je nema sto.....
![]()
Bliznakinja:I ja imam razdvojene zubice , tj, prva dva...i mrzim to kod sebe![]()
Da,kazu da su to srecni ljudi..... :-Dshushu:ja isto imam razdvojena prva dva... .kazu da takve osobe imaju srece u zivotu 8-)
Ovo je NINA MORIC !!!!!!!!DukeofSerbia:Американка 100%.
kazu da ti ljudi sa razdvojenim prednjim zubima imaju srece u zivotu..dadimar:Pa dobro zadovoljio bih vase kriterijume
Ja inace najvise nosim trenerke,patike naravno uvek strava(Nike) Mada imam lanac(zlatni) Debeo je ali ne sada mnogo-srednje......Zubi,naravno svi zdravi mada su mi prva 2 razdvojena kaoKao RONALDU
Sto znam vise.....

da..glumi u Piratima s Kariba!DukeofSerbia:Френки се почиње љутити...
Девојка се зове Keira Knightly. Укуцај на Google па ћеш видети. И личи на Винону Рајдер.
E pa upoznajte se sa mojim komplexom no.1dadimar:Sto???
Ja to bas volim... :-D
Aha,tako kazu....mada bih ja bila srecnija da nemam razmakshushu:ja isto imam razdvojena prva dva... .kazu da takve osobe imaju srece u zivotu 8-)
AhaDukeofSerbia:Je си л' мало пискава....

e pa treca je bas lepa skolica,jeste snobovska,ali u lepom kraju...na 10 min od meneSizzlym:jap...nazalost...ops:
ops:

e ona je preslatka...lepsa od one tanje svic...ko li je stavi...DukeofSerbia:Frenkijev favorit!
![]()
simpaticna,ne lepa...meni makardadimar:I Kristin mi je slatka....
![]()
meni je ona sto puta lepsa od vinoneDukeofSerbia:Френки се почиње љутити...
Девојка се зове Keira Knightly. Укуцај на Google па ћеш видети. И личи на Винону Рајдер.
Sizzlym:e ona je extra riba!!!