Sta prvo primetite na devojci/momku?

:shock: pa koj lik je tvoj tip :shock: ako nije pametan,lep i duhovit :shock: izgleda da ja odpadam onda 8-)

Ima razlichitih ljudi...Mozda ima nekih mana koje se njoj ne svidjaju...
Mozda je dosadan,napadan...Ko zna shta tu sve ima...Ne mozhe opis osobe stati u tri rechi (pametan,lep,duhovit) i oboriti osobu drugog pola sa nogu....
a samim tim...sve je to relativno...i nashi ukusi su razlichiti....(:

@tema...
u svakom sluchaju..prvo primetim..kosu i ochi(lice).... (:
a posle toga i sve ostalo...

Mojne se lazemo sad,uvek svi gledate 2 stvari...a ne u oci,osmeh,"da li je duhovita" opustena.....Sigurno,a vecito se okrecete za sredjenim cicama a nama prosipate kako trazite nesto drugo........

to mozda ti klinci kod tebe...okrecem se i ja ako je dobra riba...a to da li je sredjena ili ne to manje vise nije vazno...volim ja kad je sredjena i sve ali nije to presudno...nije cak ni toliko vazno...ja sam rekao sta gledam i iza toga cvrsto stojim...

Naravno razumljivo je da svaki muskarac voli da vidi lepu devojku....
I nije tacno da posle izgleda gledamo finansijsku situaciju, pa ne planiram odmah da se udam za njega, jbt...

Prvo gledam u facu(celokupno,znaci osmeh,oci,nos,frizuru,nije bitno koji redosled)
Onda telo, mora da je pristojno razvijen, a kad se upoznamo, vidim koliko je duhovit,pametan, ne mora biti nesto xtra, ali pristojno...ako je glup ko q, i namcor neki zesci...ma mrsh tamo

Pa to ti kazes.ALI NISU SVE DEVOJKE ISTE......

Prilozi

• 222534.gif
    222534.gif
    2,2 KB · Pregleda: 32

Back