shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
o jbt prestanite o Shixovoj guzi
Ima i boljih guza na 4umu 8) :

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlozi neku please nemoj da si stipsa!shushu:o jbt prestanite o Shixovoj guzi
![]()
E josh bolje ako je na moru....to znachi da mogu da pipnem....nece ona ni znatiShinoda:Zena je na moretu tako da cete se malo nacekati!![]()
Micika drzi se ti tvoje kuce na Havajima ja te lepo pitam sta hoces ti kazes kucu pusti sad Shinodinu guzu! TO CU SAMO JA I NJEGOVA ZENA DA PIPKAMO!micika_015:E josh bolje ako je na moru....to znachi da mogu da pipnem....nece ona ni znati
daj malo
CoolSashka:Predlozi neku please nemoj da si stipsa!salim se
Dobro vratili smo se na temu!Dovla:'Ајмо сад полако назад на тему..,
Nije tvoje .Moje.Nema tackeeeeeeeeeeee.shushu:ne dam. moje. tachka.
a sad nazad na temu.
Zubi su mi jako jako bitni. Jako.
Sta si ti umislila da sam ja neki poligamista, no, no, no... Zayebi ti placanje i besplatno, ista cena za sve!!! Bila si nagrada, ali nisi dala sliku, prosh'o brzi voz!CoolSashka:Izvini molim te zar ja nisam tvoja nagrada?Zao mi je devojke morate meni da platite takodje?
![]()
xexexxe
Pitam se koga ce prvog da masakrira!Cyber-BARABA:Nina ima da napravi masakr ovde chim dodje ;p
ooo bi!wild_child:Nina nas voliNe bi ooonaaa.......
Bolje bi ti bilo! :shock:Cyber-BARABA:Shto je Ninino i nashe je![]()
;p
Shix shalim se (:
Ima i vas i mene da pojede za dorucak, ne znate vi sta je zenska sujeta!CoolSashka:Sta nas boli uvo nece ona nas on ce biti kriv...salim se ja sam poslednja osoba koja bi njega okrivila,a vi devojke?
![]()
CoolSashka:Vidi malog sto se lako daje al su devojke ribe ubio nas Bog!![]()
Trebaju mi pare za more!CoolSashka:Vidi malog sto se lako daje al su devojke ribe ubio nas Bog!![]()
I gledanje se naplacuje! jbgwild_child:Nemam evre
Kme...moracu da se zadovoljim gledanjem Shinodinog dupenceta
Moze da sanja da je besplatno...CoolSashka:JAOOOOOOOO!!!!!!!! Ti si ona sa svadbe sa kineskim peglama sto sam te pitala da kupimo mrezu protiv komaraca pa dobijemo popust!! ZAR NE???????? Ti duso mozes besplatno!!!!!![]()
Ooo vredna je!CoolSashka:Nadam se Shinoda da ti je guza vredna ovoga sto te dajem drugim ribama!...sacuvaj meni malo... :wink: i za mene je besplatna ok?
![]()
teshkoshushu:o jbt prestanite o Shixovoj guzi
![]()
chibemicika_015:E josh bolje ako je na moru....to znachi da mogu da pipnem....nece ona ni znati
daj malo
U redu bas me briga. Salila sam se za naplacivanje rekla sam ti da trenutno ne mogu da ti dam sliku folder sa slikama mi se obrisao ili ne znam ni sama sta mu je sto je veoma cudno ali dobro... ma ceo komp mi sjeban ustvari pa ne bi trebala uopste da ga koristim ali posto mi je dosadno moram!Shinoda:S obzirom da je moje dupe ovde u procepu, hteo bih ja svecano da zakljucim diskusiju! Ako neko ima nesto dalje da mi kaze nek mi pise na pp ili myspace-u!
I bojim se da nam zaista treba jos jedna ~ZA NAS~ ovo se istrze kontroli!
DAKLEN:
Sta si ti umislila da sam ja neki poligamista, no, no, no... Zayebi ti placanje i besplatno, ista cena za sve!!! Bila si nagrada, ali nisi dala sliku, prosh'o brzi voz!
Pitam se koga ce prvog da masakrira!:shock:
![]()
ooo bi!
Bolje bi ti bilo! :shock:
Ima i vas i mene da pojede za dorucak, ne znate vi sta je zenska sujeta!
Trebaju mi pare za more!![]()
I gledanje se naplacuje! jbg
Moze da sanja da je besplatno...
Ooo vredna je!Zato ces i ti da placas!
teshkoAko imas izazivaca, mogli bismo da napravimo izbor za miss!
chibe
OVDE PRESTAJE SVAKA OFFTOPIC DISKUSIJA!!!!!!!!!!!! REKAO SAM GDE MOZETE DA ME NADJETE!![]()
????Sto????? :-Dmicika_015:Ajd dobro...ja sam sad kuche....
JAO MICIKA U PRAVU SI NISAM SE SETILA NOSA NI JA NE VOLIM KAD JE SPICAST!Moze prcast onako sladak ali ne treba mi decko olovka!micika_015:Pa napisao mi je chibe
@tema Chesto kod momka prvo primetim nos.Ne volim kad neko ima mnogo veliki nos.Ali kako kaze moja drugarica : kako u izlogu tako i u radnji![]()
sreca nisi izbirljivDejan 90:Ja bre prvo primetim dal je mrsava ili ne(Bitno je da je anoreksicna) onda gledam dal je prirodna plavusa ili ne(mora da bude prirodna),a onda gledam kakve ima kukove(trebaju da budu uski) a onda primetim oci(po mogucstvu plave,a moze i zelene),a onda odmerim kolike su joj noge u odnosu na telo(moraju da budu duge)Sta ces?Profesionalna deformacija...
Eeeeeeeee zato ni nemam devojku vec duze vreme... :-(pacer:sreca nisi izbirljiv![]()
Bez uvrede ali ubi se! :shock:Dejan 90:Ja bre prvo primetim dal je mrsava ili ne(Bitno je da je anoreksicna) onda gledam dal je prirodna plavusa ili ne(mora da bude prirodna),a onda gledam kakve ima kukove(trebaju da budu uski) a onda primetim oci(po mogucstvu plave,a moze i zelene),a onda odmerim kolike su joj noge u odnosu na telo(moraju da budu duge)Sta ces?Profesionalna deformacija...
Da ali malo je preterao. Ne kazem da ne sme da ima svoj ukus naprotiv ja imam pravo na svoje misljenje i kazem da je preterao!wild_child:Zasto da se ubije.
Svako ima svoj ukus..a i sto kaze decko profesionalna deformacija. Dizajner je..nekako je logicno da mu se svidja manekenski izgled. Barem ja tako mislim![]()
Ma nisam rekla da su ruzne manekenke sta je vama? Jednostavno je meni to bezveze to je moje misljenje ...mislim molim te anoreksicne devojke bolje da je rekao mrsave ispada da voli bolesne devojke! :shock: njegov ukus-njegov problem :-Ddadkristy94:Sta fali manekenkama? Zasto bi se svi poznat zenili manekenkama ako nemaju nista dobro. Mislim ajde ima izuzetaka kad su ruzne al videla sam dosta lepih manekenka.