- Poruka
- 3.278
Da ali to su gluposti jer se javni dug ima izražavati u dinarima.To je javni dug koji uključuje i unutrašnje dugove - potraživanja.Bitan je i taj ali govorite valjda o javnom dugu prema spoljnim poveriocima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali to su gluposti jer se javni dug ima izražavati u dinarima.To je javni dug koji uključuje i unutrašnje dugove - potraživanja.Bitan je i taj ali govorite valjda o javnom dugu prema spoljnim poveriocima.
Spoljni dug obuhvata javni i privatni sektor. On je sa 12 skocio na 24 milijarde od 2012 do danas.To je javni dug koji uključuje i unutrašnje dugove - potraživanja.Bitan je i taj ali govorite valjda o javnom dugu prema spoljnim poveriocima.
Govorite li o javnom dugu,o čemu govorite ?Spoljni dug obuhvata javni i privatni sektor. On je sa 12 skocio na 24 milijarde od 2012 do danas.
Nalazim da je Aleksandar Vučić super,da je ekstra.Da ali to su gluposti jer se javni dug ima izražavati u dinarima.
Uspeo je da ostvari gori pakao nego devedesetih, kada je prošli put bio na vlasti.Nalazim da je Aleksandar Vučić super,da je ekstra.
Do ovog covid-a koji nam je poslala EU,živeli smo relativno pristojno.Čak, i radovi na projektu Beograd na vodi napreduju,missim ...Uspeo je da ostvari gori pakao nego devedesetih, kada je prošli put bio na vlasti.
To je kao da serviraš Izmet za obrok, i onda kažeš: "Pa često ljudi imaju primedbe na jelovnik, šta god staviš neko će zakerati."Uvek ima onih koji su nezadovoljni vlašću.Nekome se ne svidja Vučićeva njuška.hteo bi da gleda Đilasovu ili njušku nekog trećeg.Meni su sve te njuške iste ili tačnije jedno.Samo se pojavljuju u različtiim oblicima.
Nalazim da je Aleksandar Vučić super,da je ekstra.
Upravo to ti kažem, tako isto će preko noći da se ugasi SNS.
Evo izbori su 26. aprila
Taj datum je dao aleksandar vučićkako 26.04. u sred epidemije?
Taj datum je dao aleksandar vučić
A posle toga ga nije zamenio nijednim drugim datumom
On bi očigledno voleo da tiranizuje bez izbora.
kako 26.04. u sred epidemije?
Nešto su budaleli da će biti izbora posle vanrednog stanja, ali to po meni nije dovoljno precizno.Taj je datum jos uvek aktuelan ili si ti cula, videla neki drugi?
Taj je datum jos uvek aktuelan ili si ti cula, videla neki drugi?
nisam, ali sam skontala da ce izbori biti odlozeni. s obzirom na mere koje svakim danom uvodi, nekkao mi je realnije da se izbori odloze, ali sta zna sizoje o realnosti. njemu bi elektronsko glasanje dobro doslo.
U zemlji gde je pola stanovnistva funkcionalno nepismeno i ne zna ni sta znaci elektronsko glasanje ,
da se glasa elektronski?
Moguce je da bi i to proslo, glasaju samo ovi sto sada ne mogu da luduju po tviteru i Vucic dobio izborepa bas zato.![]()
Spoljni poverioci.Prema kome ? Ko su poverioci tog javnog duga ?
Znaci, A.V uvecao dug za 100 %Spoljni poverioci.
O oba. Oba su duplo slocili za vreme tvog Vucica ali ti ne vidis to jer ne zelis da vidis. Jer si bot i ne smes.Govorite li o javnom dugu,o čemu govorite ?
Mnogo .Ne smem ni da kazem.Sramota meO oba. Oba su duplo slocili za vreme tvog Vucica ali ti ne vidis to jer ne zelis da vidis. Jer si bot i ne smes.Koliko ti godina imas?
65+ pretpostavljamMnogo .Ne smem ni da kazem,Sramota me![]()
Eto i ti da napises nesto sto nije promašeno.To je kao da serviraš Izmet za obrok, i onda kažeš: "Pa često ljudi imaju primedbe na jelovnik, šta god staviš neko će zakerati."