Šta posle Vučića i SNS-a?

Nisam prešao ni na kakve sendviče, ama neću da četnička studenCka banda već mesecima talambasa, teroriše, divlja, laje i lomi zarad raznih ćuta muta, đilasa, cicvarića, lompara , savoa i sličnih njuški.
Nisi u pravu.
Možda grešim što ti pišem,možda si i ti sendvičar, ali studentski motivi su čisti. Sve vreme sam sa njima, ne sumnjaj da su im mrski mnogi iz opozicije kao i iz pozicije. Zapravo im je dosta svega.

A sta je zahtev ovih sto su stranacki upali u prosveti pa povukli decu sa sobom i protestuju? Hoce li i oni snositi posledice? Onda ni po babu , ni po stricevima. Pozivanje na tragediju , a vode se ljudi licnim frustracijama ( tipa moj prijatelj koji podrzava studente jer ne moze da nadje posao, a poziva se na tragediju).
Tu se slažem pošteni i savesni učitelji blokiraju đacima prvacima našim klincima i klincezama već više nedelja u osnovnim školama da uče azbuku i 2+2 zarad malo više para.
I to još koji dan i nadoknada neće biti moguća.
Sva deca Srbije 7,8, 9, 10 godina ići će na ponavljanje razreda a učitelji će samo biti bliže penziji njima sve jedno.

Ali studentima moramo dati podršku samo jake institucije vade nas iz ove korupcije!

Samo jake institucije vade nas iz korupcije!

Šta posle Vučića i SNSa?​

@doppler izgleda da ce razni doppleri ostati bez botovskih pozicija u javnim preduzecima koja im donose 200k mesecno, naravno deo na ruke.
Žuti su bili majka stranačkom zapošljavanju, međutim SNS ih je nekako nadmašio i to su samo dodali svoje poslušnike.

Tako će novi pobednici morati ili da otpuste sve njih te stranačke uposleniike ili da samo dodaju u gulaš svoje ljude stručnjake.

Idioti ili ne, studenti će na kraju da podviju rep i nazad u domove i gde već da tamo mrze koga hoće.
studenti da prosire zahteve, nema dogovora dok se vucevic ne uhapsi jer je pretio da ga ne rusi ni 1555 zrtava - da odgovara sada, apsana, pa se cujemo potom

ja bih ga obradio. i sve bi morao da prizna, aljek Mos' se slika sa novom vladom, nema nikakvih izboira, aljek je sanjao, nego HAPSENJA

Европска комисија затражила извештаје о нападима на студенте…

MOZETE VI I U EU DA ROBIJATE, NE MORA ZABELA, spakovacemo vas u avion kao slobu za haag

Back