Šta posle Vučića i SNS-a?

Tada je tako bilo svugde na našoj maloj planeti.

Pusti to, šta predlažeš kojim putem jačati istitucije da i nama svane.
Nijednim. Kao što su meduze dostigle svoj evolucioni konačni oblik još pre 600 miliona godina i od tada se nisu promenile skoro ni za jotu, tako će i Srbija zauvek ostati autokratski patrimonijalizam, jer se tako formirala još pre više vekova i tu nema suštinskih promena, nebitno da li je na čelu Vučić, Mučić ili Dučić.

• Haha
Reactions: PA8
Nijednim. Kao što su meduze dostigle svoj evolucioni konačni oblik još pre 600 miliona godina i od tada se nisu promenile skoro ni za jotu, tako će i Srbija zauvek ostati autokratski patrimonijalizam, jer se tako formirala još pre više vekova i tu nema suštinskih promena, nebitno da li je na čelu Vučić, Mučić ili Dučić.
Drago mi je što si optimista, naravno da će posle SNSa biti bolje!

:bravo:

Ma ne gledam ga ni ja preko 5 godina , nego desi se neki put da slučajno naletim
pa moram na wc šolju zbog eksplozivne dijareje. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

A nezgodno je što ga ima svaki dan aj da je jednom mesečno.
Eh, pa kako se meni ni slucajno ne desi kad ne zelim?

Nije, nego volis da ga slusas, pa ti posle krivo.
Upravo to sudstvo ne moze da radi jer je pod sapom Vucica. Ono treba da radi i da bude nezavisno (ako znas sta to znaci), a ne da ceka da mu neko naredi.
Ne znam sta znaci "pod sapom". Da li je ucenjeno, podmiceno, ili nesto trece, nesposobno jer ne zna materiju, ali ako ne valja, onda je prava adresa studenata (ali i gradjana) taj sud i tuzilastvo. Jer jedino tako moze da se razmontira sistem, ovo sto se sad radi cista je povala da se skine Vucic, a da "zajasi" Murta pod istim uslovima.

Ne znam sta znaci "pod sapom". Da li je ucenjeno, podmiceno, ili nesto trece, nesposobno jer ne zna materiju, ali ako ne valja, onda je prava adresa studenata (ali i gradjana) taj sud i tuzilastvo. Jer jedino tako moze da se razmontira sistem, ovo sto se sad radi cista je povala da se skine Vucic, a da "zajasi" Murta pod istim uslovima.
Jbt iz kog si ti univerzuma ispala. Pa zahtev studenata je da institucije pocnu da rade svoj posao.

Tacno! A Srbi se medjusobno "kolju" , deluje da Srbi najvise ne vole Srbiju, ne zna se sta je veci paradoks.

Jbt iz kog si ti univerzuma ispala. Pa zahtev studenata je da institucije pocnu da rade svoj posao.
A sta je zahtev ovih sto su stranacki upali u prosveti pa povukli decu sa sobom i protestuju? Hoce li i oni snositi posledice? Onda ni po babu , ni po stricevima. Pozivanje na tragediju , a vode se ljudi licnim frustracijama ( tipa moj prijatelj koji podrzava studente jer ne moze da nadje posao, a poziva se na tragediju).

Evo recimo sede naši direktni kolonijalni upravnici šefovi CIA za Balkan i njegove kolege MI6 i BND i razmatraju koga posle Vučića. Vide da je dogorelo.
Prođe ekspertska vlada , oslobode se mediji i desi se da pobedi neko iz opozicije na fer i poštenim izborima. :ok:

Da li će nam dozvoliti nekog da sredi institucije iskoreni korupciju i uvede EU ekološke standarde?
Uhapsiti lopove i kriminalce i krenuti u novu europsku budućnost skraćene Srbije.

Ili će možda ići na nekog da nastavi SNS politiku prodaje Kosova i Metohije i Rio Tinto iskopavanje litijuma a i šire?

Ili blokada izbornih rezultata kao u Rumuniji ako slučajno pobedi neko treći:whistling:
Dozvolit ce nam.
Al u .I. .

Da li će Trumpara imati na umu ekološku situaciju i jačanje institucija u Srbiji ili će mu na prvom mestu biti profit USA i savezničkih korporacija i pojedinaca?
Sve je moguće, ja sam optimista!

Pogledajte prilog 1678667
🤡 možda ponovo aktivira specijalca
Screenshot_20250130-170809~2.png

Back