Šta posle Vučića i SNS-a?

E pa bas zbog te "podrske EU" i jeste zavladala ovolika korupcija.

Sve ovo moze i sa Vucicem ako potpise odgovarajuca dokumenta oko litijuma da je zavrsena prica, ako naredi razotkrivanje korupcije na svakom nivou, i pre svega ako tuzilastva i sudovi pocnu da rade na tome i taj svoj posao, a pre svega inspekcije.

Sve se moze kad se hoce, ali se nece, a "carobnog stapica" nema za resavanje nagomilanih davnasnjih i novih problema, pa sve i da neka "mejnstim" opozicija zameni Vucica. Sistem je ono sto treba menjati, on treba da se samoukine, a tome se pribegava tesko, jer svako hoce fotelju a vrlo malo rada i odgovornosti.
Idi traži podršku Brazila i Indije za rušenje "prozapadnog" vučića, good luck with that.

Da li će Trumpara imati na umu ekološku situaciju i jačanje institucija u Srbiji ili će mu na prvom mestu biti profit USA i savezničkih korporacija i pojedinaca?
Sve je moguće, ja sam optimista!

1738246419592.png

Pa vi ne morate da ga gledate, jel' vas neko silom tera?

Ja ga nisam gledala bas dugo, mozda mesecima onako u celini obracanje i evo sad sam ga gledala kad se zadnji put obratio. To bar moze da se bira.
Ma ne gledam ga ni ja preko 5 godina , nego desi se neki put da slučajno naletim
pa moram na wc šolju zbog eksplozivne dijareje. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

A nezgodno je što ga ima svaki dan aj da je jednom mesečno.

Šta posle? Treća pozicija nadam se, da budemo prvi u Evropi i ako se to desi da utičemo na nove Treće Pozicionarake ustanke po Evropi dok se ne očistimo ovih koji su postojali još od hladnog rata. Nećemo više kontrolu od dve strane istog novčića.
Ideja Treće Pozicije je počela u Italiji tokom hladnog rata al nažalost izumrle zbog zabrana obe strane jer znaju da ako to postane ideologija, bili bi jaki kao Treći Rajh uz isti motto; skoreniti obe strane.

Barem milion i po ljudi u Srbiji je za SNS i to je datost.

Super. Dobar deo njih su penzioneri koji gledaju rts1, pink, happy i kojima je ispran mozak?

Imam u kući takvog penzionera ali srećom ne glasa.

Koliko u tih milion i po glasa jer je ucenjen poslom?

Koliko u tih milion i po glasa jer je plaćen za to?

Onda mi nadji ljude koji čiste savesti glasa za sns.

Ja u svojoj okolini nisam video nekog ko glasa za sns, niko da kaže evo ja ponosno i čiste savesti glasam za sns.

Kada je to Srbija bila pravna država u istoriji?
Uvek je manje-više bila despotija, prćija i domazluk jednog čoveka i njegove klike, bilo u doba Nemanjića, Karađorđevića, Obrenovića, Tita, Miloševića, Đinđića, Tadića, Vučića, bilo ubuduće. To je datost, kao što je datost da će predveče da zađe Sunce.
Za vreme Kralja Petra I

E pa bas zbog te "podrske EU" i jeste zavladala ovolika korupcija.

Sve ovo moze i sa Vucicem ako potpise odgovarajuca dokumenta oko litijuma da je zavrsena prica zauvek, ako naredi razotkrivanje korupcije na svakom nivou, i pre svega ako tuzilastva i sudovi pocnu da rade na tome i taj svoj posao, a pre svega inspekcije.

Sve se moze kad se hoce, ali se nece, a "carobnog stapica" nema za resavanje nagomilanih davnasnjih i novih problema, pa sve i da neka "mejnstim" opozicija zameni Vucica. Sistem je ono sto treba menjati, on treba da se samoukine, a tome se pribegava tesko, jer svako hoce fotelju a vrlo malo rada i odgovornosti.
Upravo to sudstvo ne moze da radi jer je pod sapom Vucica. Ono treba da radi i da bude nezavisno (ako znas sta to znaci), a ne da ceka da mu neko naredi.

Udbaški mit iz 90-ih. A čak i da je istina, samo bi pokazalo da je i tada srBsko društvo bilo bolesno nejednako - za Svemoćnog Despota i njegovu svitu sve, za sirotinju raju ništa.
Tada je tako bilo svugde na našoj maloj planeti.

Pusti to, šta predlažeš kojim putem jačati institucije da i nama svane.

Poslednja izmena:

Back