Šta poneti, jesti i pojesti za doručak na poslu?

Ma razumeš se ti u burek k'o Mara u krivak!
Pa dal je moguće da ću opet morati da objašnjavam izraz "ko Marica u kriv qurac"
Naime, Marica se dobro razume, ona je istorijska ličnost, opsluživala je "ljubavlju i pažnjom" vojsku tokom Velikog rata, videla je sve vrste i oblike, dakle, DOBRO se razume u krive. Tako da, kad kažete "razume se ko Marica" treba to da kažete kad mislite da se taj neko u nešto razume dobro, a ne da se ne razume.
Nema na čemu :lol:

Zobenu kašu sa šumskim plodovima i dodatcima po želji.
Dakle, jednostavno je. Ovisno po potrebama 100-200 grama zobenih preliti ih vodom ili mlijekom i u to ubaciti smrznuto šumsko voće (malina, jagoda, kupina itd.). Obično dodam i nasjeckanu bananu i jedan red čokolade za kuhanje i to sve pomiješam i to je dobro.
ali rekla je da joj zob (tj. ovas) ne prijaju
skoncentrišimo se na slanine i čvarke

Ja volim voće, ponesem bananu, jagode, jabuke i jedan keks ili dvopek i super mi.
Воће се другачије вари, и треба га јести пре подне, не мешати са другом храном, и направити паузу бар пола сата, па кад се крене са другом храном, воће се више не једе

Više ideja nemam.

Jela sam dugo ovsene pahuljice (sa dodatkom lana, čia... tandara mandara, cimet, banana ili neko drugo voće) ali mi više ne prijaju jer me nadimaju i počele su da mi smetaju.

Pekara ni slučajno. Sendviče ne mogu, zgadili su mi se. Palo mi je na um da pravim kajganu ujutro (sa povrćem) i ponesem ali ne znam na šta bi ličila.

Dajte neke ideje. Najbolje nešto što mogu da napravim veče ranije.

Palenta je super ali ne mogu svaki dan.
Evo mojih par ideja

Prilozi

• Screenshot_20240802_132419_Pinterest.jpg
    Screenshot_20240802_132419_Pinterest.jpg
    175,9 KB · Pregleda: 5
  • Screenshot_20240802_132302_Chrome.jpg
    Screenshot_20240802_132302_Chrome.jpg
    167,9 KB · Pregleda: 4

Back