Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banovaću te!burek sa sirom?
@Kćerka Direktora Cirkusa
ne'š....Banovaću te!
Nisam ja fina kao Ćera.
U "sa"pa gde gresim???![]()

Ošini ga!Banovaću te!
Nisam ja fina kao Ćera.
Samo dok mi u bureka ne diraš!ne'š....
ti si najfinija....
kojeg konkretno?Samo dok mi u bureka ne diraš!
ne kaze se ni " pita sa sirom " vec "burek sa sirom"Ne kaže se pita "sa sirom" već "sasirom".
Ma razumeš se ti u burek k'o Mara u krivak!ne kaze se ni " pita sa sirom " vec "burek sa sirom"
https://culinaris.co.uk/item/la-molina-pinocchio-grillo-pistachio-bar-75g
mislis - k'o Maritza u kriv falus?Ma razumeš se ti u burek k'o Mara u krivak!
E e, to znaš, al' u burek teško.mislis - k'o Maritza u kriv falus?![]()
Ma lepo je sve to... i čokolade, sirnica, burek, zeljanica ali dajte nešto od čega ne raste ono što ne treba... pritisak, holesterol i tako to.
ako je sa sirom,slabo,ali zato smesom...E e, to znaš, al' u burek teško.
Ručak mi nije problem. Nosim od kuće i mogu da jedem hladno. Od slatkog kupusa do musake. Doručak mi je problem jer ne mogu da doručkujem sat-dva posle ustajanja pa doručkujem na poslu.Ja sam se naučila da nosim hranu na posao jer ne želim pekaru (lažem, želim, al ne smem)
Samo treba da se navežbaš da jedeš hladnu hranu (neverovatno, mislila sam da je to bezveze, al ispalo je da nije i da mi se sviđa)
Tako sam pravila uveče kajgane sa svim i svačim (slanina, pečurke, perca od luka) , nosila šnicle od juče, kuvana jaja, poneki paradajz ili papriku da ne bude klot meso, čak i kuvan ručak od juče
haha, moje rešenje je upravo u tome da jedem za doručak stvari koje su zapravo ručak, al ja sam stara poznataRučak mi nije problem. Nosim od kuće i mogu da jedem hladno. Od slatkog kupusa do musake. Doručak mi je problem jer ne mogu da doručkujem sat-dva posle ustajanja pa doručkujem na poslu.
Trebale su mi ideje jer se vrtim oko palente, proje, a kaše su počele da mi smetaju.

Ma mogu i jahaha, moje rešenje je upravo u tome da jedem za doručak stvari koje su zapravo ručak, al ja sam stara poznata
probaj sa naseckanim suvim mesom, kačkavaljem, čerijem... u kutijici, plus na primer jogurt
meni batak od juče i pola krastavca odgovara i za doručak![]()
xixixiikao da musaka zna koliko je sati! Ih!