Šta planirate za večeras?

• Začetnik teme Začetnik teme _Yoya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma kakva verenica.. sta je to... to su gluposti...od pre sto godina...nit je zena.. a nije mu ni devojka ..znaci nije mu nista ... to mu ili njegova mama ili ona rekla da treba tako ...
Idi bre to jurni .. ako ti se stvarno svidja.. .. nek se guzva nesto.. navijam za tebe... slusaj sta ti kazem ... tvoj je samo ako resis...:klap::super:

glupost nego sta.....i jos je i trudna:eek::neutral:
:lol:k'o u spanskoj seriji:mrgreen:

a i bacila sam oko na nekog drugog.......:whistling:
upravo danas:mrgreen:

@tema.......planiram da nadjem daljinac:eek:

Imam dve ponude a obe su veoma prihvatljive. Pa vas molim da mi pomognete.
prvo: Spojio sam 48h nespavanja i mogao bih sad da se srusim u krevet i da spavam tako slatko i ne ustajem do sutra uvece.
Drugo: Sinoc sam upoznao na ispracaju mog druga neku njegovu drugaricu koja ce veceras biti u gradu sa mojim drugovima i jos nekim njenim drugaricama. Pozvan sam da dodjem. na kaficu :mrgreen:

Dakle...sta mi je ciniti?

Imam dve ponude a obe su veoma prihvatljive. Pa vas molim da mi pomognete.
prvo: Spojio sam 48h nespavanja i mogao bih sad da se srusim u krevet i da spavam tako slatko i ne ustajem do sutra uvece.
Drugo: Sinoc sam upoznao na ispracaju mog druga neku njegovu drugaricu koja ce veceras biti u gradu sa mojim drugovima i jos nekim njenim drugaricama. Pozvan sam da dodjem. na kaficu :mrgreen:

Dakle...sta mi je ciniti?

malo je kasno (verovatno ili spavas ili si vec na kafici) ali ja navijam za 'kaficu'!! Kome jos treba spavanje... spavacemo kad napunimo 65 i vise godina ;):) go for it! :klap:

@tema
kod mene nista posebno veceras jer me ceka krecenje stana rano ujutru... po prvi put u zivotu uzimam cetku u svoje ruke pa mi pozelite srecu :lol: a sutra uvece se ide u provod... to je ako skinem farbu sa sebe do uvece :mrgreen:

malo je kasno (verovatno ili spavas ili si vec na kafici) ali ja navijam za 'kaficu'!! Kome jos treba spavanje... spavacemo kad napunimo 65 i vise godina ;):) go for it! :klap:

@tema
kod mene nista posebno veceras jer me ceka krecenje stana rano ujutru... po prvi put u zivotu uzimam cetku u svoje ruke pa mi pozelite srecu :lol: a sutra uvece se ide u provod... to je ako skinem farbu sa sebe do uvece :mrgreen:

Hvala na savetu. Jest kasno,ali sam ispunio ocekivanja navijaca. Otisao sam na kaficu. Evo sad sam se vratio. Mogu vam reci da je bilo fenomenalno. Moram ponoviti sutra uvece opet.

Back