Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.561
izlazak sa drugarima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva verenica.. sta je to... to su gluposti...od pre sto godina...nit je zena.. a nije mu ni devojka ..znaci nije mu nista ... to mu ili njegova mama ili ona rekla da treba tako ...
Idi bre to jurni .. ako ti se stvarno svidja.. .. nek se guzva nesto.. navijam za tebe... slusaj sta ti kazem ... tvoj je samo ako resis...![]()
Planirao sam da izadjem u grad, ali nista od togatkacio:
Imam dve ponude a obe su veoma prihvatljive. Pa vas molim da mi pomognete.
prvo: Spojio sam 48h nespavanja i mogao bih sad da se srusim u krevet i da spavam tako slatko i ne ustajem do sutra uvece.
Drugo: Sinoc sam upoznao na ispracaju mog druga neku njegovu drugaricu koja ce veceras biti u gradu sa mojim drugovima i jos nekim njenim drugaricama. Pozvan sam da dodjem. na kaficu
Dakle...sta mi je ciniti?
Nadam se da zaspim pre ponoći. Što je praktično nemoguće.
malo je kasno (verovatno ili spavas ili si vec na kafici) ali ja navijam za 'kaficu'!! Kome jos treba spavanje... spavacemo kad napunimo 65 i vise godinago for it!
@tema
kod mene nista posebno veceras jer me ceka krecenje stana rano ujutru... po prvi put u zivotu uzimam cetku u svoje ruke pa mi pozelite srecua sutra uvece se ide u provod... to je ako skinem farbu sa sebe do uvece
![]()
Da jedem SUHAT hleb![]()
uzmi malko sira da lakse gutas.