Шта планираш?

gost 361364

Aktivan član
Poruka
1.151
Дакле, визионари, ствараоци, планери, са дурбинским погледом у будућност, напишите. Момци воле да планирају, да пробају да створе будућност.

Пишите свакако шта планирате и краткорочно.

Јесте да је подфорум мушкарци, али нека и цуре пишу.

Ev, ja tju prvi da ve otkravim sve:

Planiro sam nagod'nu povat'ti neke bagremove i tam posajti ljeshnjake, poshto oraja imam. Opasno sam zaplaniro i zamislijo da dvorishte i bashcha nemoraju mirisat u proletje neg donosit pare predizimu.

paz da se ne zejbbes sa lesnicima i da posadis sve muske

tipu sto ima njivu do moje je trebalo 5 godina da ukapira da je skoro jedan hektar posumio muskim nerotkama :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Planiraj takav gde ne trebaju pare !
Ii, kontaš, da za sve trebaju !?

mislim da si pomesao planiranje sa sanjarenjem.
za planiranje treba para za sanjarenje ne ;)

tipu sto ima njivu do moje je trebalo 5 godina da ukapira da je skoro jedan hektar posumio muskim nerotkama :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Eeeeee, vidiš ovo je prava stvar. Zlatan savet.

Mislio sam ja svakako i o ovim vrstama oraha koje mnogi kupuju u prodavnicama zdrave hrane, a koje plaćaju papreno.

Već sam doneo iz Sibira njihovu zemlju u povećoj kutiji i u to planiram saditi Sibirsku Borovnicu (aroniju).

- - - - - - - - - -

Koliko li se planova realizuje....?
Kad povučeš crtu, preobratiše se u puste snove !

Дакле, визионари, ствараоци, планери, са дурбинским погледом у будућност, напишите. Момци воле да планирају, да пробају да створе будућност.

Planiram dogodine da se oženim,a ako se ne oženim idem najvjerovatnije u rodni kraj na planinu da čuvam ovce...tako nešto...:telefon:

kažu neki ljudi da je život ono što se dešava, dok mi planiramo nešto...msm. neko je to rekoa, one američke knjige valjda
..
planiram svašta, ali nikome ne govorim, jer onda se neće ostvariti...msm. i ovo je sad neko sujeverje
...
planiram manji procenat masti u svom organizmu, eto to planiram :lol:
..
i tako da putujem
..
da čitam knjige
..
izležavam se
..
i zaradim brdo para
..
i tako još neke stvari, ali nije u redu da pišem sad ovde :lol:

Pa sigurno necu da ih sakupljam ja , eventualno mogu da im odrzim jedan stimulativan govor o odlasku u inostranstvo:hahaha: posle kog ce oni sami da se spakuju u dzakove .Nemam pojma plac je bas velik ali je na nepristupacnom mestu stoji ta livada sva zakorovljena pa su mi predlozili da je ogradim i zapatim puzeve.
Nisam hteo da prodajem a nemam vremena da se zezam sa kultivisanjem tog korova jer je zaludno posto je daleko od puta mehanizacija tesko moze da pridje cim imalo okvasi kisa hladovina na sve strane dakle idealno za ljigave puzeve.

ko u kladzi planiram samo po dnevnim terminima...sad planiram da spavam do 8-9 a onda cu verovatno da odem negde na kolenice

Pa sigurno necu da ih sakupljam ja , eventualno mogu da im odrzim jedan stimulativan govor o odlasku u inostranstvo:hahaha: posle kog ce oni sami da se spakuju u dzakove .Nemam pojma plac je bas velik ali je na nepristupacnom mestu stoji ta livada sva zakorovljena pa su mi predlozili da je ogradim i zapatim puzeve.
Nisam hteo da prodajem a nemam vremena da se zezam sa kultivisanjem tog korova jer je zaludno posto je daleko od puta mehanizacija tesko moze da pridje cim imalo okvasi kisa hladovina na sve strane dakle idealno za ljigave puzeve.

Ček, onda je tebi platz sa pogledom na NS, jel? Paragovo, Popovica, Ledinci, Beočin, tako to... Ja sam mislio jednom tamo kupiti plac. Nešto na potezu Rakovac-Vrdnik ili malo bliže gradu, tipa Paragovo, Popovica.

Back