estler
Iskusan
- Poruka
- 6.392
ti nemoj da glasas... ti si van pravilnika
Ти пијеш воду с мога извора

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti nemoj da glasas... ti si van pravilnika
Ти пијеш воду с мога извора![]()
Najcesce pijem vodu..obicnu..Sokove ne volim.
Ako se bas nazdravlja,uvek se odlucim za neku domacu kruskovacu ili dunjevacu.
Sve to ipak retko,jer slabo podnosim alkohol..odmah mi se vrti u glavi.,a i kocnice mi popustaju pa bih mogla da napravim i neku glupost.
![]()
nadam se da je izvor prijatan kao i avatar![]()
ja sam se licno prvi put napio sa likerom... a bio sam bas mlad... ono slatko, ne osecas... ali nakon nekog vremena poce da se pomera i kuca i luster i...
Glupa tema lock.
Jednostavno..ne pijem, ne pusim, ne jedem slatko..bavim se sportom..i osecam se odlicno u svojoj kozi.![]()
to sto ne pusis i ne pijes, razumem i podrazavam, ali ne jesti slatko.... pa ja zbog toga znam da ne rucam
ps.da bi ostalo vise mesta za slatkise![]()
Meni su, posle ( uspesnog lecenja od alkoholizma ) na jednoj spec. klinici bolesti zavisnosti preporucili setnju, pecanje i i druzenje sa ljudima. Asocijalnost je ogroman problem tako da je doktor svojim pacijentima obicno preporucivao " krstaricu ".Upravo mu iz stampe izlazi kniga pisana na tu temu.
Ja od tada izbegavam ljude koji piju , ne posecujem takva mesta, i uopste me ne zanimaju takve teme.
Evo i ovde sam se javio ( ja ne znam zasto ) Na znam da li sam rekao da me alkohol ne zanima.
Ajd ziveli...
Vidi..da se ne pretvori u samoreklamu, reci cu uopsteno.
Svaka zena kojoj je stalo do izgleda..tena..zategnutosti tela..mora da se vremenom odrekne slatkisa..da uzima puno vode..da vezba..i rezultat je uvek izvrstan.Uvek se necega moras odreci zarad ' visih ciljeva".
![]()
nikako mi nije jasno zasto ljudi piju vodu... razumem caj, neki sokic, kolu, pivo, limunadu, bilo sta, ali vodu...![]()
Voda je neophodna za zdrav zivot,jer je nase telo oko 70% voda.Sve ostale tecnosti koje unosimo telo prepoznaje kao hranu,a ne kao vodu i u skladu sa tim se ponasa. Vrlo cesto su ljudi zedni,ali to prepoznaju kao glad (ima nesto u vezi jetre..ne znam da ti objasnim) i jedu sve vise,a ustvari trebalo bi da piju vodu.
To sam cula od nutricionista.
Bijelo vino + masline...ništa više ne tražim![]()