Šta pijete

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sta pijete

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najcesce pijem vodu..obicnu..Sokove ne volim.

Ako se bas nazdravlja,uvek se odlucim za neku domacu kruskovacu ili dunjevacu.

Sve to ipak retko,jer slabo podnosim alkohol..odmah mi se vrti u glavi.:confused: ,a i kocnice mi popustaju pa bih mogla da napravim i neku glupost.:mrgreen:

ja sam se licno prvi put napio sa likerom... a bio sam bas mlad... ono slatko, ne osecas... ali nakon nekog vremena poce da se pomera i kuca i luster i...

Meni su, posle ( uspesnog lecenja od alkoholizma ) na jednoj spec. klinici bolesti zavisnosti preporucili setnju, pecanje i i druzenje sa ljudima. Asocijalnost je ogroman problem tako da je doktor svojim pacijentima obicno preporucivao " krstaricu ".Upravo mu iz stampe izlazi kniga pisana na tu temu.
Ja od tada izbegavam ljude koji piju , ne posecujem takva mesta, i uopste me ne zanimaju takve teme.
Evo i ovde sam se javio ( ja ne znam zasto ) Na znam da li sam rekao da me alkohol ne zanima.
Ajd ziveli...

to sto ne pusis i ne pijes, razumem i podrazavam, ali ne jesti slatko.... pa ja zbog toga znam da ne rucam:rtfm::rtfm:
ps.da bi ostalo vise mesta za slatkise:hahaha::hahaha:

Vidi..da se ne pretvori u samoreklamu, reci cu uopsteno.

Svaka zena kojoj je stalo do izgleda..tena..zategnutosti tela..mora da se vremenom odrekne slatkisa..da uzima puno vode..da vezba..i rezultat je uvek izvrstan.:) Uvek se necega moras odreci zarad ' visih ciljeva".;)

Meni su, posle ( uspesnog lecenja od alkoholizma ) na jednoj spec. klinici bolesti zavisnosti preporucili setnju, pecanje i i druzenje sa ljudima. Asocijalnost je ogroman problem tako da je doktor svojim pacijentima obicno preporucivao " krstaricu ".Upravo mu iz stampe izlazi kniga pisana na tu temu.
Ja od tada izbegavam ljude koji piju , ne posecujem takva mesta, i uopste me ne zanimaju takve teme.
Evo i ovde sam se javio ( ja ne znam zasto ) Na znam da li sam rekao da me alkohol ne zanima.
Ajd ziveli...

:eek: :zcepanje:
Ma doktor je garant neko od ovdašnjih....

Ćuti, dobro je dok vam preporučuju Krstaricu u terapeutske svrhe, zahebano je ako počne lopata da radi....:lol:

Vidi..da se ne pretvori u samoreklamu, reci cu uopsteno.

Svaka zena kojoj je stalo do izgleda..tena..zategnutosti tela..mora da se vremenom odrekne slatkisa..da uzima puno vode..da vezba..i rezultat je uvek izvrstan.:) Uvek se necega moras odreci zarad ' visih ciljeva".;)

nikako mi nije jasno zasto ljudi piju vodu... razumem caj, neki sokic, kolu, pivo, limunadu, bilo sta, ali vodu...:dontunderstand:

nikako mi nije jasno zasto ljudi piju vodu... razumem caj, neki sokic, kolu, pivo, limunadu, bilo sta, ali vodu...:dontunderstand:

Voda je neophodna za zdrav zivot,jer je nase telo oko 70% voda.Sve ostale tecnosti koje unosimo telo prepoznaje kao hranu,a ne kao vodu i u skladu sa tim se ponasa. Vrlo cesto su ljudi zedni,ali to prepoznaju kao glad (ima nesto u vezi jetre..ne znam da ti objasnim) i jedu sve vise,a ustvari trebalo bi da piju vodu.

To sam cula od nutricionista.

Voda je neophodna za zdrav zivot,jer je nase telo oko 70% voda.Sve ostale tecnosti koje unosimo telo prepoznaje kao hranu,a ne kao vodu i u skladu sa tim se ponasa. Vrlo cesto su ljudi zedni,ali to prepoznaju kao glad (ima nesto u vezi jetre..ne znam da ti objasnim) i jedu sve vise,a ustvari trebalo bi da piju vodu.

To sam cula od nutricionista.

Ma lepo kaze zena, klaker i kabeza su zakon .

interesantnoje da niko nije isti nakon par pica ... ili su druzeljubiviji, ili svadjalacki naklonjeni, ili, kao sto imam jednog priajtelja, placljivo raspolozeni...to bre place ko malo dete nakon mozda desetak piva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back