Šta ostaje na kraju...Čast i Dostojanstvo?

V

Vaske

Gost
Po tome što sam uz svog oca medju retkim Vasićima u svojoj familiji, u porodičnoj istoriji koji ima Master diplomu. Mislim da sam po tome(uz svog oca) među prstima jedne ruke u celoj porodičnoj Istoriji. I familija može da bude ponosna mene.

Moje knjige. Imam preko 1000.kupljenih i pročitanih knjiga(od ljudi iz familije znam samo jednu rodjaku koja je profesorica književnost koja po tome može da se meri samnom). Knjige ako ih moji naslednici ne rasprodaju će ostati vekovima da žive posle mene. I po tome će neka buduća porodična pokoljenja biti ponosna na mene.

Iskapa

Ističe se
Poruka
2.261
FB_IMG_1644789719371.jpg

brutaLzz

Domaćin
Banovan
Poruka
3.406
Razmišljam nešto da l' kod oca Nikodima da se prijavim na nedelju dana bar, omrzle mi kritike, omrzlo mi sve glagoljivo na ovom svetu...
posebno kritike, ne znam, radila bih bilo šta, samo da ne slušam kritike.
Kad bih otišla u manastir da pomažem po dopustu, možda bih naučila da živim sa kritikama?
Ubi me u pojam više to sve.

reci mi iskreno, da li bi otišla u manastir da se zamonašiš ?

ne pitam te za razlloge te odluke

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.081
ti si veoma lepa i privlačna žena, da li bi se tako lako odrekla toga da odeš u manastir ?
Pokrij kosu, ne šminkaj se... Ionako imam kosu zbog ovog sveta, zbog ovog sveta se šminkam, sve manje i manje, a od tog sveta imam samo strah i bol.
Bogu je to sve nepotrebno, zna kakvom me je stvorio, što bih u manastiru želela da budem posebna po izgledu ili bilo čemu?
Bog neka oprosti ovakav razgovor, vrtelo mi se tako nešto po glavi često...
Ne da izbegnem od tog poganog sveta kakav jeste, već da poslužim i pomognem, ako je u mojoj moći.

Poslednja izmena: