Šta OSOBA radi da bi došla do seksa

:lol:
pa ono...saće neki da se nađu razljućeni

Eh, boze moj, svako ima svoje razloge zasto je na netu. :D Upravo je to ono o cemu pricamo, npr. nikako ne kapiram kako neki dolaze do seksa putem Fejsbuka, ali moze se i to skontati, druzeci sa omladinkama i omladincima naucio sam od njih dosta toga, pa nije pokojni marshal tek tako ukazivao na ulogu omladine u razvoju nase zemlje, stari lisac je dobro znao da su mladi pametniji i svestraniji od ranijih generacija, znaci rekose mi da je dovoljno nasumice pregledati profile i uociti medju njima gomilu osoba sa provokativnim imidzom, isti onaj pristup kao na nekim specijalizovanim sajtovima za upoznavanje - princip ponude i potraznje kao na stocnoj pijaci. :)

• Podržavam
Reactions: Zak
pa da...ko i sajtovi za upoznavanje samo fensije

Tacno tako, i sa znatno sirom publikom za razliku od sajtova za upoznavanje koji su daleko manje poseceni i uopste manje propraceni, mogucnosti globalnih drustvenih mreza su neogranicene, tu se nadje poklopac za svaku serpu. A nacini biranja i epilozi su kao i u stvarnom svetu, ulece se uz rizik, pa sta bude, mislim ni u kafanama frajeri nemaju prolaz kod svake ribe koju pozele. :)

PA
tema je više muška
i više je ljiskovska
ali ja je postavljam uniseksualno
i na ženama jer su žene zanimljivije za konverzaciju

znači mučite svi štagod da nosite medj nogama

DA LI ste se stvarno ozbiljno namučili i isponožavali radi dobre ka ra čine
mnogi mužjaci tvrde da će svašta istrpešti zbog woooppike
a i samanta džons je svedok dokle će žena ići zbog dobre kite

šta ste stvarno dali da biste dobili

Osoba A plati osobi B da mu dovede osobu C. Osoba B uzme dokumenta osobi C i nakon sto je nekoliko puta dosao do sexa osobu C ponudi osobi D,E,F,G..Nakon izvesnog perioda osoba C pobegne od osobe B i spas sluzbeno potrazi kod Dilajta. Dilajt spasi osobu C kao pravi macho i kavalir, ne trazeci protuuslugu, ali avaj...Dilajt je jedina osoba u lancu koja je dosla do sexa iz zahvalnosti, svi ostali su platili:malav:

PA
tema je više muška
i više je ljiskovska
ali ja je postavljam uniseksualno
i na ženama jer su žene zanimljivije za konverzaciju

znači mučite svi štagod da nosite medj nogama

DA LI ste se stvarno ozbiljno namučili i isponožavali radi dobre ka ra čine
mnogi mužjaci tvrde da će svašta istrpešti zbog woooppike
a i samanta džons je svedok dokle će žena ići zbog dobre kite

šta ste stvarno dali da biste dobili

Nista. Bukvalno.
Ako te nece, mozes da dubis i na trepavicama.
Ako joj se svidis, sama ce ti rasiriti noge.

Back