Šta on hoće od mene?

Pa da li si ti realan?!?
Šta treba da čeka, da dete plače dok bi on da gleda utakmicu, a još je i ručak presolila, pa kad popije batine da joj kaže kako je sama kriva za to?!?

Procitaj lepo!Nisam reko da se udaje i pristaje na slicno!Napisao sam i da ako nastavi sa takvim ponasanjem da napusta tu vezu!Sta ste citali ne znam.Treba sama s bjim da komunicira i resava ako moze a ako ne i tvrdoglav je nek napusta brod.Ona najbolje zna sve.Ako joj je sve nemir treba da napusti vezu i to sam napisao.Ne znamo sve i skroz kakav je lik i necemo, ona to zna i ko zna sta je tu i u kom kontekstu, sve u svemu treba da se pripazi i to sam napisao i ako ne ide nek bezi, samo ne treba da brzo definise i donosi ishitrene odluke bilo da ostavlja ili ne.

• Podržavam
Reactions: Red
..mozda je napravila palacinke sa dzemom od sljiva a on voli sa marmeladom od kajsija?...:lol:
Zanimljivo je da ti sustina problema izmice..nisu u pitanju palacinke kao palacinke u pitanju je
razlog takvog njegovog pristupa a razlog je sustinsko nepostovanje necijeg truda, dobre namere..
Možda sam samo otišao korak dalje, pa mi prosto nevjerovatno da je neko u vezi sa osobom koja može da priredi onakve situacije.

Ne kažem, palačinke su me posebno pogodile.

Postoje ljudi koji na taj nacin pokusavaju da te zadrze, "volim te","niko te nece voleti kao ja" ,"sa mnom ti je najbolje" i sl. I druga dva su alarm.
Мислиш нарциси и психићи? Ментална манипулација, то јест манипулација емоција, је манипулација. Цела ствар је аларм.

U vezi smo 6 meseci i hoće da se preselim kod njega, dvoumim se jer su mi neke situacije čudne.
- šetamo gradom i ja se okrenem da pogledam nešta on kaže u koga to bleneš
- hoću da podelimo račun u restoranu on besno kaže šta hoćeš da kažeš da sam ja neki luzer?
- ako mu napravim palačinke on kaže ti ovo zoveš palačinka?
Sve tako u tom stilu, šta hoće od mene, ne kapiram.
Da li da mu skrešem krila?
Pazi da ne pobegne od tebe ko Odisej sto je zamaglio kada mu je Penelopa rekla da ga ne voli jer nije uspela da mu skrese krila.

U vezi smo 6 meseci i hoće da se preselim kod njega, dvoumim se jer su mi neke situacije čudne.
- hoću da podelimo račun u restoranu on besno kaže šta hoćeš da kažeš da sam ja neki luzer?

Gaslighting je kad neko počne da ti "sadi" sumnju u tvoju stvarnost – tera te da se pitaš da li se dobro sećaš nečega ili da li vidiš stvari kako treba. To je način manipulacije gde ti počneš da sumnjaš u sebe i svoju percepciju, kao da nešto nije u redu s tobom. Može to biti kroz laži, negiranje nečega što se stvarno desilo ili čak ignorisanje tvojih osećanja. Polako, to može da te zbuni i stvori nesigurnost, pa čak i da se osećaš kao da ništa nije sigurno.

Ovo se često dešava u toksičnim odnosima, bilo da je reč o partneru, prijatelju ili kolegi..

Beži od njega koliko te noge nose ...

Ali Ja placam! Ja sam kavaljer!
Hahaha
Jel ziva ova? Ima li interneta tamo gde je ovaj zatvorio?

Tema je više,...kuda "vodi ova veza"?
Niko nije u njenoj koži, ona ga najbolje poznaje. Predlaže joj zajednički život i to može da joj laska, ali isto tako samo u početku. Dok ne razjasni šta je to "nešto što tu ne štima", ne bih se upuštala dublje u tu vezu. Ženska intuicija je moćno oružje i nije za olako preći preko toga.
Slušaj smo svoj unutrašnji glas, ne nas ovde na forumu, niti bilo koga iz bližeg i daljeg okruženja. Odluku koju doneseš imaće posledice po tvoj život, ne po živote nas ovde ili bilo koga drugog.
( Znam da je nekad next Level naporan u vezi, iako je normalan sled događaja).
Samo želim da ti skrenem pažnju, da si na dobrom putu da se preispitaš, pre nego što doneseš odluku.
"Skreši mu krila",...ali pametno.

Back