Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 47.849
Marta ne zna šta hoće, pa se posle kaje....što i jeste prirodno, život u sećanju...Martta je pametna devojka, skresace ona njemu krilca ma sta to znacilo, sigurna sam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marta ne zna šta hoće, pa se posle kaje....što i jeste prirodno, život u sećanju...Martta je pametna devojka, skresace ona njemu krilca ma sta to znacilo, sigurna sam..
- šetamo gradom i ja se okrenem da pogledam nešta on kaže u koga to bleneš
Pa da li si ti realan?!?
Šta treba da čeka, da dete plače dok bi on da gleda utakmicu, a još je i ručak presolila, pa kad popije batine da joj kaže kako je sama kriva za to?!?
Možda sam samo otišao korak dalje, pa mi prosto nevjerovatno da je neko u vezi sa osobom koja može da priredi onakve situacije...mozda je napravila palacinke sa dzemom od sljiva a on voli sa marmeladom od kajsija?...
Zanimljivo je da ti sustina problema izmice..nisu u pitanju palacinke kao palacinke u pitanju je
razlog takvog njegovog pristupa a razlog je sustinsko nepostovanje necijeg truda, dobre namere..
Ahahaahahaha,
gluposti pisem.
lik je za bas za izbegavanje u sirokom luku.
Pa intelektualac, pa mi je teško da ga shvatim jer sam Žena.Ах, да...
То је од заљубљености, а ти не знаш још шта Он хоће од тебе ...![]()
Мислиш нарциси и психићи? Ментална манипулација, то јест манипулација емоција, је манипулација. Цела ствар је аларм.Postoje ljudi koji na taj nacin pokusavaju da te zadrze, "volim te","niko te nece voleti kao ja" ,"sa mnom ti je najbolje" i sl. I druga dva su alarm.
Добро је што мислишMislim.
Martta je pametna devojka, skresace ona njemu krilca ma sta to znacilo, sigurna sam..