Šta on hoće od mene?

Pa da li si ti realan?!?
Šta treba da čeka, da dete plače dok bi on da gleda utakmicu, a još je i ručak presolila, pa kad popije batine da joj kaže kako je sama kriva za to?!?

Procitaj lepo!Nisam reko da se udaje i pristaje na slicno!Napisao sam i da ako nastavi sa takvim ponasanjem da napusta tu vezu!Sta ste citali ne znam.Treba sama s bjim da komunicira i resava ako moze a ako ne i tvrdoglav je nek napusta brod.Ona najbolje zna sve.Ako joj je sve nemir treba da napusti vezu i to sam napisao.Ne znamo sve i skroz kakav je lik i necemo, ona to zna i ko zna sta je tu i u kom kontekstu, sve u svemu treba da se pripazi i to sam napisao i ako ne ide nek bezi, samo ne treba da brzo definise i donosi ishitrene odluke bilo da ostavlja ili ne.

• Podržavam
Reactions: Red
..mozda je napravila palacinke sa dzemom od sljiva a on voli sa marmeladom od kajsija?...:lol:
Zanimljivo je da ti sustina problema izmice..nisu u pitanju palacinke kao palacinke u pitanju je
razlog takvog njegovog pristupa a razlog je sustinsko nepostovanje necijeg truda, dobre namere..
Možda sam samo otišao korak dalje, pa mi prosto nevjerovatno da je neko u vezi sa osobom koja može da priredi onakve situacije.

Ne kažem, palačinke su me posebno pogodile.

Postoje ljudi koji na taj nacin pokusavaju da te zadrze, "volim te","niko te nece voleti kao ja" ,"sa mnom ti je najbolje" i sl. I druga dva su alarm.
Мислиш нарциси и психићи? Ментална манипулација, то јест манипулација емоција, је манипулација. Цела ствар је аларм.

Back