Šta on hoće od mene?

Respect.

Vidiš li na kom nivou piše? "U koga bleneš", strašno, meni nije jasno kako ta devojka može da izabere da bude sa sirovinama, taj tip muškarca nije moguće korigovati jer on misli da je njegovo ponašanje normalno. A ona još pita šta da radi...:dash:
Таква су времена. Ти немаш пример шта значи бити нормалан, поготово не у медијима. Девојке и жене, од када ја знам за себе су увек трчале за пробисвете, јер то је секси и забавно, и мало опасно. Код мене у школи, пре свих ових социјалних медија и срања, и тад је било тако. Обично најбоље рибе су гравитирале ка апсолутним идиотима, и још се тукле око лика који је ево данас један од највећих дилера у крају, који мало мало па оде у затвор, али увек има чопор риба око себе.
Мада је проблем у овој теми што ми имамо само једнострано виђење, то јест субјективно кроз очи аутора теме, а он нема могућност изјашњавања, тако да све што прочитам узмем са резервом, јер кад се чита било шта, поготово оно што пишу жене, увек је све туђа кривица, а не њихова.
"Имала са 10 момака, сви су били нарциси, контролисали су ме, били насилни и емотивно се иживљавали" то је црвена заставица

Respect.

Vidiš li na kom nivou piše? "U koga bleneš", strašno, meni nije jasno kako ta devojka može da izabere da bude sa sirovinama, taj tip muškarca nije moguće korigovati jer on misli da je njegovo ponašanje normalno. A ona još pita šta da radi...:dash:
O hebo ga ti, nismo svi na istom stepenu razvoja.
Ti si, sudeci po pisanju ovde, vazda bio stabilan i realan lik, ali dozvoli i drugim ljudima da sazrevaju svojim tempom.

Šta oćeš
Juče nestalo ulja pa sam tiganj podmazala puterom - znači bljak
Ali i dalje se moglo zvati palačinkom
Međutim, ovaj lik dovodi u pitanje samu bit palačinki, sa čijom izradom nije imao veze, što je težak red fleg.
Šta šta gledam
Pa to i ja kažem, ajde ovo što blene i provocira, tu ga je već odradio neki misaoni (lol) proces da tako poveže stvari, ali kako može palačinke da dovede u pitanje, kako je tu moglo doći do zabune...eto to mene zanima.

U vezi smo 6 meseci i hoće da se preselim kod njega, dvoumim se jer su mi neke situacije čudne.
- šetamo gradom i ja se okrenem da pogledam nešta on kaže u koga to bleneš
- hoću da podelimo račun u restoranu on besno kaže šta hoćeš da kažeš da sam ja neki luzer?
- ako mu napravim palačinke on kaže ti ovo zoveš palačinka?
Sve tako u tom stilu, šta hoće od mene, ne kapiram.
Da li da mu skrešem krila?
Bezi glavom bez obzira

Треба преименовати тему на "Афера Палачинка" али то би било сувише блиско властима, мада би то објаснило зашто он не воли њене палачинке, јер Вучић прави боље.

U vezi smo 6 meseci i hoće da se preselim kod njega, dvoumim se jer su mi neke situacije čudne.
- hoću da podelimo račun u restoranu on besno kaže šta hoćeš da kažeš da sam ja neki luzer?

Веруј ми, ја не знам шта ћеш ти поред њега.

Отпили то што пре да те још више не заболи глава.

Nije to patologija. Ustvari jeste ali na toliko niskoj razini da bi adekvatniji termin bio da su oboje primitivci.

.... управу си ...претерујем са изразима

Рецимо да су симплекс верзија ...Мада ако је распра на нивоу где се гледа и какве су палачинке .....

мислим шта же бити кадапукне водоводна цев ...

Можда им треба време ..Можда ће им веће ствари ићи лакше ...како то знати ....

Kompleksas i zakeralo. Ceraj to odma

ne peci mu više palačinke..neka ih peče sam :)
ne hvataj se za novčanik..neka on plača :)
ne useljavaj se kod njega..neka nastavi da živi sam :)
a kada ti se popne na živac..kaži mu cao..:)

sto nisi rekla "Mislim da sam videla pokojnog komsiju" :mrgreen:
verovatno i jeste
alarm

Back