- Poruka
- 27.467
Мајсторе, а која слобода теби недостаје? Никодимова?Dobro da ti je škola bitnija od slobode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мајсторе, а која слобода теби недостаје? Никодимова?Dobro da ti je škola bitnija od slobode.
Tvoja Srbija je i na Kosovu pa jel je ti braniš?a ko to zecsce napada srbiju pa je spreman i zivot da da..
Vučko te ušuškao i ti ne vidiš dalje od svoje terase.
Ja vam kažem da Hitlorevo vreme dolazi.ПОЧЕЛА ХАПШЕЊА ПРОЛАЗНИКА...
ТЕШКА ДИКТАТУРА АВ....
Без икаквог основа хапсе сваког ко је и најмање сумњив
Вучић југенд апси без кусура, срамота пала и на сву лажну опозицијуa u civilu stotine.Nalik na hitlerovu tvorevinu.
Дошло одавно...Ja vam kažem da Hitlorevo vreme dolazi.
цитат:Izvor: Beta, RTSja mislila desetak iljada pandura a ono 10
Мајторе, батали те ботовске флоскуле! ЧИБЕ!Vučko te ušuškao i ti ne vidiš dalje od svoje terase.
Svi vi SNS-vci koristite ovaj vid kulture.Мајторе, батали те ботовске флоскуле! ЧИБЕ!
Нека је на ћирилици бар, ако ништа друго...
Nogo sam da nas oslobodi od pravog fašizma ne ide bre.Srđan Nogo zaustavljen u Sarajevskoj s pejnt-bol puškom
Policija je u Sarajevskoj ulici u centru Beograda zaustavila automobil bivšeg poslanika Dveri Srđana Noga, koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa pejnt-bol puškom u automobilu, saznaje portal Nova.rs
https://nova.rs/hronika/srdan-nogo-zaustavljen-u-sarajevskoj-s-pejnt-bol-puskom/
Сељачине тешке...Svi vi SNS-vci koristite ovaj vid kulture.
Калигула је пре тога ту кобилу оженио... каква трагикомична аналогна ситуација, брак Вучка са свима...Izvinjavam se cenjenom auditorijumu, ali ja moram da čestitam ******om.
Rimski car Kaligula je uspeo da u Senat uvede samo JEDNOG KONJA.
Žvalonja je uspeo u ono što je nekada bila srpska Skupština da uvede 250 SVINJA.

Pa šta su Srbi po nemačkom sistemu?Izvinjavam se cenjenom auditorijumu, ali ja moram da čestitam ******om.
Rimski car Kaligula je uspeo da u Senat uvede samo JEDNOG KONJA.
Žvalonja je uspeo u ono što je nekada bila srpska Skupština da uvede 250 SVINJA.
eh da su ta jaja Božja kuga.nogo uhapšen, policija piše kazne po 5k ljudima koji stoje nasred ulice, užas
monah antonije jajima gađa crveni tepih ispred skupštine
Ne bi Vučko bio toliko jak da nema nalik njemu.гле ово...
нема никог више на крсти да окачи лајв стрим...
ал је пала букагија и сеча, Вучко баш си враг...
за нацоше Немце ми Срби смо свиње, а за нормалне Немце браћа, са застрашујућим ДНК поклапањима и заједничком историјом (додуше скоро увек ривалском, али добро)...Pa šta su Srbi po nemačkom sistemu?
Ma Nogo izvodi cirkusku predstavu.