Srbin sam
Primećen član
- Poruka
- 844
Vi Vučićevci ste gori jer šiptare uvodite kao poslanike.Ostalo vam je samo da nadjete postene siptare, postene muslimane i postene ustase da izlaze na ulicu i zajebavaju narod...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi Vučićevci ste gori jer šiptare uvodite kao poslanike.Ostalo vam je samo da nadjete postene siptare, postene muslimane i postene ustase da izlaze na ulicu i zajebavaju narod...
Kopiranje vucica?Pogledaj se u ogledalo i videćeš da kopiraš ponašanje Vučića.Dno civilizacije.
Ajd sad posteno reci, ako znas sta je posteno, koga ti kopiras?Vi ...nepoznati...ljudi, koji mozda i nisu ljudi nemate na koga da se pozovete jer vam je rukovodstvo u dubokoj tajnosti, da se ne zna kakvi su kriminalci...Vi Vučićevci ste gori jer šiptare uvodite kao poslanike.
Seljacka kafana kod ljiga osmi sto s desana kolega koji dobacuje parole...Vidim tebe SNS plaća prekovremeni rad.
Ja sutra dolazim sa paketom pokvarenih jaja a ti poslaniče vidi.Vi ...nepoznati...ljudi, koji mozda i nisu ljudi nemate na koga da se pozovete jer vam je rukovodstvo u dubokoj tajnosti, da se ne zna kakvi su kriminalci...
a vala istina, narocito molitve na engleskom ce da pomognu da se srusi vlast koja se gaji u srbiji 50 godina....Ne zanosite se, Beograđani, pustite ih da divljaju potkupljeni iz unutrašnjosti, neće ih imati šačica jada, kupite dvocevke, pozovite društvo i kod kuće problejite kao braća, proslavite drugi Ilijin dan u miru, nemojte da pravite ''kritičnu masu'' Indijancu.
Ako ćemo da rušimo vlast, mi ćemo to drugačije, neće paintball da nam reši stvari-mada volim paintball.
Rušenje vlasti je stvar koja se radi drugačije nego što su radili svi ovi unazad nekoliko decenija.
Rušićemo vlast ne ''kritičnom masom'', nego sopstvenim uverenjima koja nas ujedinjavaju, disaćemo kao jedno, znaćemo za šta se borimo, i Bog će nam sam pomoći u svemu tome jer će nam Bog biti vodič, ali moramo malo i Njega da slušamo, neće se sve samo uraditi.
U ovoj indijanskoj hajci nema dva čoveka koji su se pomolili Bogu, to sve sami demonizovani ljudi, željni profita, krvopije, zavidni na osobe koje su na vlasti, vođeni svojim i samo svojim željama, rušitelji, ljudi kojima se javlja smešak u uglu kad je nekom drugom teško i zlo,a ti bez Boga ni luk ne možeš da sadiš, bez Boga si niko, sve borbe su ti uzaludne, a sledi reforma društva, sledi stvaranje ljudi koji su i po Bogu, i po narodu sposobni da se izbore za našu majku Srbiju.
Bog će ti pomoći u ovom slučaju da što pre umreš.A to da možeš srušiti Vučića bez sile pičaj maloj deci.ON će uvek krasti glasačke listiće.Ne zanosite se, Beograđani, pustite ih da divljaju potkupljeni iz unutrašnjosti, neće ih imati šačica jada, kupite dvocevke, pozovite društvo i kod kuće problejite kao braća, proslavite drugi Ilijin dan u miru, nemojte da pravite ''kritičnu masu'' Indijancu.
Ako ćemo da rušimo vlast, mi ćemo to drugačije, neće paintball da nam reši stvari-mada volim paintball.
Rušenje vlasti je stvar koja se radi drugačije nego što su radili svi ovi unazad nekoliko decenija.
Rušićemo vlast ne ''kritičnom masom'', nego sopstvenim uverenjima koja nas ujedinjavaju, disaćemo kao jedno, znaćemo za šta se borimo, i Bog će nam sam pomoći u svemu tome jer će nam Bog biti vodič, ali moramo malo i Njega da slušamo, neće se sve samo uraditi.
U ovoj indijanskoj hajci nema dva čoveka koji su se pomolili Bogu, to sve sami demonizovani ljudi, željni profita, krvopije, zavidni na osobe koje su na vlasti, vođeni svojim i samo svojim željama, rušitelji, ljudi kojima se javlja smešak u uglu kad je nekom drugom teško i zlo,a ti bez Boga ni luk ne možeš da sadiš, bez Boga si niko, sve borbe su ti uzaludne, a sledi reforma društva, sledi stvaranje ljudi koji su i po Bogu, i po narodu sposobni da se izbore za našu majku Srbiju.
Hvala na predviđanju, neću ''što pre umreti'', a i ako što pre umrem(kako Bog zapoveda, ne bunim se), vi izvolite u to ime da proslavite.Bog će ti pomoći u ovom slučaju da što pre umreš.A to da možeš šrušiti Vučića bez sile pičaj maloj deci.ON će uvek krasti glasačke listiće.
Ja sam izasao i glasao za SNS za tatinu ljubav. Nije da sam nesto za njih ali nisam ni protiv.Autorska
Ja očekujem da policija neće dozvoliti prilaz Skupštini Srbije.
Doduše kada bi izašlo 100.000 Srba na ulice tada bi policija postala nemoćna.
Srbi ne shataju kolko je važno da izađu sutra valjda zato što misle da je kraj i da niko ništa ne može da promeni.
Šta mislite vi kažite dok još imate vremena.
Tako i ja, nisam protiv, ali nisam mnogo ni za.Ja sam izasao i glasao za SNS za tatinu ljubav. Nije da sam nesto za njih ali nisam ni protiv.
Pa ne znam, predsednik kod nas bi trebalo samo da igra protokolarnu ulogu... ionako ne moze imati vise od dva mandata. Znaci, Milo, Putin, Erdogan, ti fazoni...Tako i ja, nisam protiv, ali nisam mnogo ni za.
Dopada mi se AV, ali j*š predsednika koji je bezbožnik, religijski je ''nesvrstan'' u zemlji koja je većinski pravoslavno hrišćanska, meni se to ne sviđa.
Svetski najjače religije su Hrišćanstvo i Islam, predsednik države koji je bezbožnik u pretežno hrišćanskoj zemlji je neka lestvica koju treba preći oprezno, ali za sledećeg predsednika proizvesti ako nema tog pravog.
Da on meni redovno govori kako nije vernik i izvinjava se Srbima koji su kanda neki svakako bezbožnici ili idioti vernici pa će da ga razumeju...
Neće to da ide.
Ne, ne, ne, idući predsednik mora da bude pravi Hrišćanin, vernik, osoba koja bi se bilo da uspe ili ne, nakon svog mandata posvetila Bogu, crkvi, isposništvu, da se moli za svoj narod, kao u stara dobra Nemanjićka vremena kad je Bog još mogao nešto za nas da uradi.Pa ne znam, predsednik kod nas bi trebalo samo da igra protokolarnu ulogu... ionako ne moze imati vise od dva mandata. Znaci, Milo, Putin, Erdogan, ti fazoni...

Autorska
Ja očekujem da policija neće dozvoliti prilaz Skupštini Srbije.
Doduše kada bi izašlo 100.000 Srba na ulice tada bi policija postala nemoćna.
Srbi ne shataju kolko je važno da izađu sutra valjda zato što misle da je kraj i da niko ništa ne može da promeni.
Šta mislite vi kažite dok još imate vremena.
Znas kako, ja sam ateista. Svakako da ne bih zeleo da zivim u verskoj drzavi, a mi smo sekularna drzava. No brutalno nametnutiNe, ne, ne, idući predsednik mora da bude pravi Hrišćanin, vernik, osoba koja bi se bilo da uspe ili ne, nakon svog mandata posvetila Bogu, crkvi, isposništvu, da se moli za svoj narod, kao u stara dobra Nemanjićka vremena kad je Bog još mogao nešto za nas da uradi.
Nakon AV niko me neće prevariti da ga glasam a da je tamo neki bezbožnik.
To ide, širi se, trezven glas hvata mrežu kao internet.
Bar 100 ljudi umem da naučim, od njih sto će bar 80 uspeti dalje da nauči, od njih 80 tamo na dalje će 60 da se održi. Onih 80 će napraviti svojih 20, a onih 60 će proizvesti bar 10.
Ako dođe do toga da Indigo barata državom, pa... ne znam šta ćemo dalje, ali ako nema druge, da vidiš kako ću da se drnem!![]()
Pa ti baš zahvaljujući tom Titu nisi siguran da li bi mogao da živiš u jednoj verskoj državi.No brutalno nametnuti
ateizam za vreme Tita je svakako gore nego verska drzava...
Vama svaka čast, nisam sigurna da li ste baš vi bili ta osoba koja je popljuvala A.Š pa se brzo ispravila, ali kao što očekujete, mislim da grešite. Ono što mu je dato na upravljanje, on je u kratkom roku ulepšao, dovodio je najveće zvezde, ostavio traga za vreme svog mandata.Šapić je deo sistema Vučićev indijanac reći kako Novi Beograd"cveta" zahvaljujući njemu je isto kao da kažeš da se u BG-u gradi nikad više zahvaljujući Vesiću recimo,totalno ludilo.Rekao sam da je som zato što glumi ozbiljnog lika a služi se uličnim žargonima u javnom obraćanju sa tamo ne davimo Beograd i sličnim marginalnim pojavama,znači pokazuje tu Vučićevu huligan u pokušaju crtu,ja sam na vas 10,ja imam muda ja sam neviđeno hrabar i sl. budalaštine i dečije bolesti koje nisu jadničci preležali,obisao sam jer sam napisao da će da bude poslanik sad u skupštini to sam jedino rekao ofrlje a da nisam prethodno proverio
Svakako da ne bih voleo nazad u srednji vek ko u Islamu...Pa ti baš zahvaljujući tom Titu nisi siguran da li bi mogao da živiš u jednoj verskoj državi.
Tacno tako, evo sad procitah na N1 da je djb odrzao protest jer nisu zadovoljni izbornim rezultatima.Ovo bi zapravo mogla biti dobra šansa i za one opcije koji su bojkotovali izbore da izađu i da kaži neregularni izbori,pokradeni izbori,oslobodite medije stvorite uslove za fer i poštene izbore itd. ali to se po svemu sudeći neće desiti ostaće Radule sam da tera tu priču uz Noga koji je i dalje nepoznanica i ispašće na kraju da Radule tu štrajkuje jer nije prošao cenzus
Mozda ti jesi ili se osecas srbinom, ali je ovo post korisnika koji je pao s marsa i ne zna situaciju u srbiji...
Je l te neko obavestio da je par miliona srba glasalo za protivnike tih koji idu pred skupstinu? Kada vec pises o toj temi, autorski, valjda si negde nesto procitao?