Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ignore listu idu samo oni bezobrazni. Zasto bih dolazio ovde da nekoga vredjam ili trpim necije vredjanje?Prvepruge je u stvari marinac? Bar po guranju ljudi na ignor listu. Marinelo je imao desetine na ignor listi![]()
Стварно, зашто долазиш овде, откриј нам, никад нећемо погодити?Na ignore listu idu samo oni bezobrazni. Zasto bih dolazio ovde da nekoga vredjam ili trpim necije vredjanje?
Jbt, moj zivot nije toliko prazan da dolazim ovde i vredjam nekoga ko drugacije misli. U moje slobodno vreme, kada mogu da gledam film, da citam, da se valjam po krevetu sa osobom koju volim?
I gde je Paula bila bezobrazna? Samo ste suprotstavili mišljenjaNa ignore listu idu samo oni bezobrazni. Zasto bih dolazio ovde da nekoga vredjam ili trpim necije vredjanje?
Jbt, moj zivot nije toliko prazan da dolazim ovde i vredjam nekoga ko drugacije misli. U moje slobodno vreme, kada mogu da gledam film, da citam, da se valjam po krevetu sa osobom koju volim?
Edit.
O ovome je i pisao negde administrator @Paradajz Turista negde u prvih 40-tak postova na ovoj temi, preprogramirani inteMet mozgovi.
Jesam li ja njoj rekao "totalno lupas" (sad vec ne mogu da vidim sta je napisala jer mi je nevidljiva)? A njoj to nije prvi put, ucestala je dok ja nemam nameru da pisem na taj nacin. Uostalom, moj izbor ko ce na moju ignore listu, zar ne?I gde je Paula bila bezobrazna? Samo ste suprotstavili mišljenja
I ja sam bio tamo, tj. mislio sam da sam bio jer mi je tako rekao.Prvepruge je u stvari marinac? Bar po guranju ljudi na ignor listu. Marinelo je imao desetine na ignor listi![]()
Безобразна је јер има аргументе на које господин нема одговор.I gde je Paula bila bezobrazna? Samo ste suprotstavili mišljenja
Isto je bilo i sa mnom. Bio sam mu kao na Ignore listi, a onda izgori na mene i počne da mi repliciraI ja sam bio tamo, tj. mislio sam da sam bio jer mi je tako rekao.
Kad posle otkrijem da ipak čita moje poruke![]()
Ne znam coveka, mislim da sa njim nikada nisam kucao te ne znam njegove stavove.Svakako da je tvoj izbor. Isti izbor je imao i kolega @27E![]()
pljeskavicu i sok za ponetiDa li ce biti veci ili manji od martovskog?
Sta se ocekuje da ce doneti?
Sta se ocekuje
to daje da ih je bilo maksimalno 35-36 hiljada tih spodoba. Jbg, to nije ni 10% od broja demonstaranata
Adminovanje ti ajde nekako i ide, ali pokušavanje pravljenja tupih šala nikako. Batali.ne nego kao prevencija ako opet probaju.
I ništa loše nije rekao.Sve po zakonu.
sve to zbog jednu gumu
Mnogo ce, po Srbe, vise doneti ishod rata u UkrainiDa li ce biti veci ili manji od martovskog?
ništaDa li ce biti veci ili manji od martovskog?
ne volim kad se slobodno i pogresno tumaci ono sta kazem.Šta i da jesi?
puno roštilja, piva i sokovaSta se ocekuje da ce doneti?