Šta očekujete od Vidovdanskog skupa?

1000009946.jpg

Prvepruge je u stvari marinac? Bar po guranju ljudi na ignor listu. Marinelo je imao desetine na ignor listi :mrgreen:
Na ignore listu idu samo oni bezobrazni. Zasto bih dolazio ovde da nekoga vredjam ili trpim necije vredjanje?
Jbt, moj zivot nije toliko prazan da dolazim ovde i vredjam nekoga ko drugacije misli. U moje slobodno vreme, kada mogu da gledam film, da citam, da se valjam po krevetu sa osobom koju volim?

Edit.
O ovome je i pisao negde administrator @Paradajz Turista negde u prvih 40-tak postova na ovoj temi, preprogramirani inteMet mozgovi.

Na ignore listu idu samo oni bezobrazni. Zasto bih dolazio ovde da nekoga vredjam ili trpim necije vredjanje?
Jbt, moj zivot nije toliko prazan da dolazim ovde i vredjam nekoga ko drugacije misli. U moje slobodno vreme, kada mogu da gledam film, da citam, da se valjam po krevetu sa osobom koju volim?
Стварно, зашто долазиш овде, откриј нам, никад нећемо погодити? :mrgreen:

Edit.
O ovome je i pisao negde administrator @Paradajz Turista negde u prvih 40-tak postova na ovoj temi, preprogramirani inteMet mozgovi.
I gde je Paula bila bezobrazna? Samo ste suprotstavili mišljenja

to daje da ih je bilo maksimalno 35-36 hiljada tih spodoba. Jbg, to nije ni 10% od broja demonstaranata

Ти мислиш да 35 хиљада људи не може да победи пола милиона људи ?
Ја мислим да се ти не разумеш у неке ствари.

Не 35 хиљада, него 350 сложних може и те како да сјеббе пола милиона неспремних !

Сећам се кад су се Црногорци ложили да освоје дезоријентисани Београд
(кад је душманин рушио Слобу)
па су причали да је 500 Црногораца доста да се Београд комплетно преузме.

Не бих ја то занемарио,
опасни су ти клановски организовани !

Наравно да херој Милош и његова малобројна екипа нису ти,
они само желе да се протести спроводе рационалније ...

Ал' кога то интересује,
душманин само хоће пропаст Србије !

Back