Brioso
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
Kako sad to 40+, a Momoa ispade "neprikladan" sa 45?zasto nerealno?koliko nas od 30 voli 40+ ihaaa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sad to 40+, a Momoa ispade "neprikladan" sa 45?zasto nerealno?koliko nas od 30 voli 40+ ihaaa
ne znam ko je momoa i zasto je ispao neprikadan(:Kako sad to 40+, a Momoa ispade "neprikladan" sa 45?
Zato što je "mator".ne znam ko je momoa i zasto je ispao neprikadan(:
pa mozda nekoj od 20,25 ne znamZato što je "mator".
Ma sere kao fokaZato što je "mator".
opet besnis?Ma sere kao foka
Ti si tako napisala, da ne citiram sad. Nema veze, možda si promenila mišljenje u međuvremenu.pa mozda nekoj od 20,25 ne znam
juuuu,jaaa? daj post da vidim sta je to bilo..Ti si tako napisala, da ne citiram sad. Nema veze, možda si promenila mišljenje u međuvremenu.
Džejson Momoa.juuuu,jaaa? daj post da vidim sta je to bilo..
a nemam pojma ni ko je to
pa koleginici andjeliji je ovo bas matoro..
ne mogu ni da ocenim.
Onako uopšteno, različitih su godina. Ovaj jedan ima 45, to baš ne bi trebalo da je matoro.
ko ima 45? pa i dalje mi nije prikladno.
Momoa.
nesto mladje,sori
aa za glumcaaa onog haha..Džejson Momoa.
Ako insistiraš...
Verujem da bi se potrudio, ako bi imao priliku...aa za glumcaaa onog haha..
ma salila sam se preozbiljno zvucim u postovima sta cu da se razumemo,nije mi bas najprikladniji ali ako bi me sarmirao..
mozda i ne bi,ko zna(:Verujem da bi se potrudio, ako bi imao priliku...
Možda se čovek isfrustrirao, rekla si da nije baš najprikladniji.mozda i ne bi,ko zna(:
zar muskarci ne vole kad ih odbijas?Možda se čovek isfrustrirao, rekla si da nije baš najprikladniji.
na temi gacice je napisao zeni da je dinosaurus..
pa ti vidi
Gaćice & dinosaurus
Naša savremena filozofkinja Svetlana Ražnatović je drugačijeg stava, što možemo ilustrovati sledećom studijom:zar muskarci ne vole kad ih odbijas?
zato je i samaNaša savremena filozofkinja Svetlana Ražnatović je drugačijeg stava, što možemo ilustrovati sledećom studijom:
I nudim ti se ja, nudim, al' ti me odbijaš.
Ti ništa ne tražiš i sve što nećeš dobijaš.
Priznaj, nije te nešto potreslopa ti vidi
pa iskreno mi je bilo malo smesno na neki nacinPriznaj, nije te nešto potreslo
tacno ali dok ne zavrsim projekte a onda odoh opet koju godinu na odmorTi andjo izgleda samo ocekujes da plati net
Bez neta nema selameta.Ti andjo izgleda samo ocekujes da plati net
Bilo u vreme dinosaurusa, danas je otprati i baci udicu dalje.zar muskarci ne vole kad ih odbijas?
Možda ti se malo sviđa Mugatu na neki način...pa iskreno mi je bilo malo smesno na neki nacin