moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
znaci.Znači gola?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci.Znači gola?![]()
los si primer odabrao... ne smaram ja tebe za pravopis sto si nepismen (a jesi), nego sto si nepismen, a nadmen bez pokrica u odnosu na neznanje ili inteligneciju drugih ljudi...
samo zato.
ovde ima pun dzak nepismenih, ali one smerne ne diram. 8-)
e ajde molim te nemoj vise da tumacis ono sto pisem i mislim - ne ide ti nikako. nedostaje ti pismenost, mogucnost logickog razmisljanja i, ono sto je najbitnije, nedostaje ti smisao za humor i finu ironiju.Ako je neko smeran, čitaj povlači se i uvlači u bulju, onda ga ne treba dirati iz sažaljenja ili zato što ne ugrožava lični utisak o sopstvenoj vrednosti osobe, u ovom slučaju ciganke moje srce.....
Ali čim eksponira svoje mišljenje , onda osoba ne može da ubedjuje sebe da je uticaj te "nepismene osobe" zanemariv, te ne može da živi bez pokušaja da vrati vrednost pravim stvarima, tj pravopisu , iznad ideje i odnosa vrednosti
Evo ja cu vas ocenjujem ovo ono i tako to.Inače , da li bi bila spremna da izadješ na crtu , da vidimo ko bolje analizira neko književno delo?
Ili ko bolje piše nešto na zadatu temu?
Ili da vidimo fond reči ?
Može , ali imaš problem , jer radovi trebaju da budu istovremeno objavljeni inače će nastupiti korigovanje.....bar se meni tako čini......
tuzni, ovo ti je poklon od mene za novu 2008:Može , ali imaš problem , jer radovi trebaju da budu istovremeno objavljeni inače će nastupiti korigovanje.....bar se meni tako čini......
ne dzemper na kosulju![]()
tuzni, ovo ti je poklon od mene za novu 2008:
treba da budu![]()
![]()
![]()
i kako covek da te shvati ozbiljno?
bojis se da bih korigovala svoje misli na zadatu temu prvog snega... buahahahaaahaha. ma evo je i cik napisi bolje.
Tema: Prvi sneg
Predmetni nastavnik: Julian Duranona
Ucenik: Moje Srce
Prvi sneg
Pao je.
Uraaaaaaaa!
O, Evo...nisam te očekivao na ovoj temi...
Nisam te pitao šta ćeš ti obući za NG?
Što ne džemper na košulju, a?
NG još malo i ništa nisam kupio...
Da li su devojke angažovanije po tom pitanju i kupile već šta će obući???
Dobro.Prvi sneg
Pao je.
Uraaaaaaaa!