ŠTA OBUĆI?

Ne volim roze majice i ostalo, iako me drugarica stalno ubeđuje da kupim neku roze majcu...Za NG elegancija, košulja 100% samo videću da li će ići preko nje i džemper...ima baš lepih kombinacija...ali šulja naravno bela...mada bi mogao da obučem odelo sa maturske večeri... :):):) ;)

Ne volim roze majice ...
A zamisli samo, obučeš roze svilenu košulju, raskopčanih dugmeta,
sedneš na motor iz tvog avatara, i košulja se zavijori na vetru iz
ogromnih ventilatora dok ti šminkreka puderiše grudi, fotograf bira najbolji
ugao i namešta reflektore, a producent reklame za muški lak za nokte dovikuje:
"pazi da ne ogrebeš taj motor, iznajmljen je. I nemoj opet da padneš sa njega !".

JOš malo i Nova godina...jel ste odlučili šta ćete obući?
Ja sam video deo, a to je košulja i džemper...ima iole kombinacija samo treba se odlučiti za neku!
Ajd šta kažete...?

Da se nisi malko zeznuo....
Sta odenuti je tacnije pitanje koje si hteo da postavis....

Inace ja podrzavam pitanje sta obuci....obuca je vrlo bitna stavka za novu godinu....cak izuzetno.....Jer do kraja veceri samo obucu necemo udesiti....

JOš malo i Nova godina...jel ste odlučili šta ćete obući?
Ja sam video deo, a to je košulja i džemper...ima iole kombinacija samo treba se odlučiti za neku!
Ajd šta kažete...?
ne
sta vise nisam jos ni odlucila gde cu da idem
ako budem isla na neku zurku obuci cu nesto sto mogu da skinem i bacim negde da mi ne bude vruce
i patike posto ce me izgaziti,da me ne boli i da bude mekano

meni nije bas jasno to kao jaooo nova godina sta ces da obuces,pa kupujes odecu specijalno za to vece i verovatno je neces obuci pre sledece nove godine i tako...ako kupujem nesto ima da ga koristim dok se ne pocepa,i pre svega da bude upotrebljivo...

ne znam.nista ja ne razumem :|

Oblači ili obući....obuti.....

šta oblačiti ili šta obući....obuti....

Ja i dalje tvrdim da je tačnije šta odenuti ili šta oblačiti
a ne šta obući ili obuti (to je isto)

Naredba.....obuj, odeni, obuci (tu je možda i koren sve zbrke, a znači isto kao i oblači)

Back