- Poruka
- 373.120
Moze kosulja..Bossova..roze sa utkanim belim prugicama....uhhh..otkida..i dobar parfem..Armani ili Trussardi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? Baš su ''metro''.Ne volim roze majice i ostalo, iako me drugarica stalno ubeđuje da kupim neku roze majcu...Za NG elegancija, košulja 100% samo videću da li će ići preko nje i džemper...ima baš lepih kombinacija...ali šulja naravno bela...mada bi mogao da obučem odelo sa maturske večeri...![]()
![]()
A zamisli samo, obučeš roze svilenu košulju, raskopčanih dugmeta,Ne volim roze majice ...
e a ubedi ribu da idete na maskenbal mozhda je to lakse ali onda ide tema : U SHTA SE MASKIRATI
JOš malo i Nova godina...jel ste odlučili šta ćete obući?
Ja sam video deo, a to je košulja i džemper...ima iole kombinacija samo treba se odlučiti za neku!
Ajd šta kažete...?
ovo taaako nije tačno.. jbg, nova godina jeJer do kraja veceri samo obucu necemo udesiti....
Ako je zabava dobra, to ce se desiti, mora da kapne makar kap piva, vina, rakije, deo zalogaja ili da vas neko zakaci cipelom itd...., jedino cipele ostaju manje vise operativne i sredjene.....
neJOš malo i Nova godina...jel ste odlučili šta ćete obući?
Ja sam video deo, a to je košulja i džemper...ima iole kombinacija samo treba se odlučiti za neku!
Ajd šta kažete...?
Što? Baš su ''metro''.
Da se nisi malko zeznuo....
Sta odenuti je tacnije pitanje koje si hteo da postavis....
Inace ja podrzavam pitanje sta obuci....obuca je vrlo bitna stavka za novu godinu....cak izuzetno.....Jer do kraja veceri samo obucu necemo udesiti....
Crne pantalone, crne cipele i belu kosulju sa belim vezom, samo malo duzu od pantalona, usku, da prati liniju tela ali ne bas skroz uz telo.
Obuti......?
Obuća , obući
Odelo,odeća , odenuti....
Druga stvar što se kod nas već ustalilo sve i svašta....
A i ja sam nepismen to je ovde na ciganski način već dokazano....
aha, ja cu nista pa u krevet.JOš malo i Nova godina...jel ste odlučili šta ćete obući?
jbt, ti si stvarno opsesivac....A i ja sam nepismen to je ovde na ciganski način već dokazano....
los si primer odabrao... ne smaram ja tebe za pravopis sto si nepismen (a jesi), nego sto si nepismen, a nadmen bez pokrica u odnosu na neznanje ili inteligneciju drugih ljudi...Pazi ko mi kaze, pa zbog tvog picajzlisanja te cesto i uzimam kao primer.....