Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ono sto je Milorad postavio i neke crne tange, nista vam vise ne treba!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amin.Ono sto je Milorad postavio i neke crne tange, nista vam vise ne treba!!

Ono sto je Milorad postavio i neke crne tange, nista vam vise ne treba!!

rimljanke?
ja kad sam ih tražila prošle, pretprošle i one tamo godine nisi ih nigde mogo naći
a sad pošto su u trendu svaka prodavnica ih ima kao i svaka kokoška...
ko i starke... ybt.
do pre dve godine ih niko nije nosio, i odjednom poplava.
al' dobro, baš me briga i za konformizam i anti-konformizam.

Ja sam odlučila da ću da nosim rimljanke još pre nekoliko meseci. Mnogo mi se sviđaju.
A što ne bi išla na maturu? To je jedna od lepih uspomena, pogotovo matura u srednjoj.
Ne moraš da spektakularišeš oko garderobe i slično, već se jednostavno opusti sa svojim vršnjacima.
Inače će te deklarisati kao hejtera. Verovatno.![]()

Obuci nešto opušteno i provedi se

rimljanke?
ja kad sam ih tražila prošle, pretprošle i one tamo godine nisi ih nigde mogo naći
a sad pošto su u trendu svaka prodavnica ih ima kao i svaka kokoška...
ko i starke... ybt.
do pre dve godine ih niko nije nosio, i odjednom poplava.
al' dobro, baš me briga i za konformizam i anti-konformizam.
Milorade
***, kako su te žene lepe i moraju da se sakrivaju. O_o
Oči.
Ali ne bih ja, rađe bih se pojavila u nošnji za Krajište nego u feredži.

Posto im se ne vidi nista drugo osim nosa, onda pokusavaju barem to da prolepsaju....
Crk'o sam od smeha
U *** kako si duhovit,kao da si jeo duhove.
Gluplju foru nisam čuo.
Ja sam to rekao sa svom ozbiljnoscu koju imam i podupirem tu ideju, ako ti se ne svidja, zabole me!Ja sam razmišljala o svečanoj dugoj haljini gucci koju je imala Jelena Karleuša na venčanju sa Bojanom Karićem.Samo problem nemogu da je nađem.Pa vas molim ako znate da mi napišete gde da nađem te haljine pogotovo ovu jer ima tome već 4 godine kako je bila aktuelna ali ja bolju haljinu nisam videla.

ništa nabacano,utegnuto,previše ozbiljno...baš kako treba.Ja sam razmišljala o svečanoj dugoj haljini gucci koju je imala Jelena Karleuša na venčanju sa Bojanom Karićem.Samo problem nemogu da je nađem.Pa vas molim ako znate da mi napišete gde da nađem te haljine pogotovo ovu jer ima tome već 4 godine kako je bila aktuelna ali ja bolju haljinu nisam videla.