- Poruka
- 392.100
moj si romanticni covekLjubav obostrano

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj si romanticni covekLjubav obostrano
Udaj se za mene i obecacu ti sve : letovanje, zimovanje, avione, kamione......i ljubavmoj si romanticni covek![]()
Nije ti ovo loše..Empatiju i vaspitanje pod jedan.
Razumevanje i otvorenost pod dva.
Zalaganje i trud pod tri.
Perverzije pod četiri.
Komunikativnost i komunikaciju pod pet.
Dalje ćemo se dogovarati.
Nudim vredan deo sebe.Pitanje je u naslovu teme:Šta tražite od osobe sa kojom biste bili u vezi i šta joj nudite zauzvrat?..
eee ništa od udaje, mrzim da kuvamUdaj se za mene i obecacu ti sve : letovanje, zimovanje, avione, kamione......i ljubav
Ako znas da kuvas![]()
Problem je što je posle 30 naše celo obično samo pola-Ne znam sta nudim a sta tražim..recimo da nudim sebe a tražim njega normalonog, prirodnog i celog![]()
eee ništa od udaje, mrzim da kuvam![]()
Onda cemo oboje da uložimo u vezu po polaProblem je što je posle 30 naše celo obično samo pola-![]()
So, no amputees?Ne znam sta nudim a sta tražim..recimo da nudim sebe a tražim njega normalonog, prirodnog i celog![]()
Pa samo sam se pitala kad ćeš do sarmi stići..Udaj se za mene i obecacu ti sve : letovanje, zimovanje, avione, kamione......i ljubav
Ako znas da kuvas![]()
Meso, sarme, slanina, podvarak......Pa samo sam se pitala kad ćeš do sarmi stići..![]()
Pa domaćine, ti valjda treba da budeš majstor za slaninu. De si vidoMeso, sarme, slanina, podvarak......
Ja sam majstor da jedemPa domaćine, ti valjda treba da budeš majstor za slaninu. De si vido
da žena pravi salninu?
Za sarme, prvo, domaći kiseli kupus, koji je domaćin ukiselio. OndaJa sam majstor da jedem![]()
Hocu......naradio sam seHoćeš domaćicu, al ti da ne budeš domaćin..
Tražim lepu i prijatnu ženu koja nema decu, a želi da ima bar dvoje dece. Zauzvrat joj nudim lep, zabavan i lagodan život, i finansijsku sigurnost za nju i našu buduću decu. Ako neko ko čita zadovoljava navedene kriterijume, neka mi se slobodno javiPitanje je u naslovu teme:Šta tražite od osobe sa kojom biste bili u vezi i šta joj nudite zauzvrat?..