Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To "nenormalno " mi omogucilo da svaka 2,3 meseca putujem van svoje zemlje..a zbog tog istog "nenormanog" :lol:
I pravo da ti kazem , ako se taj zivot zove takvim imenom , a ja ludakinjom...pa neka majku mu..nek ide zivot:mrgreen:

To "nenormalno " mi omogucilo da svaka 2,3 meseca putujem van svoje zemlje..a zbog tog istog "nenormanog" :lol:
I pravo da ti kazem , ako se taj zivot zove takvim imenom , a ja ludakinjom...pa neka majku mu..nek ide zivot:mrgreen:

:shock: ocu i ja :mrgreen: ni ja nisam skroz cista:mrgreen: verujte samo mi dajte vizu i odmah cu da vam pokazem koliko sam nenormalna:mrgreen:

salim se ja bre djurice, nego kako to otkrij nam tajnu? jer sa izlozbama?

a verujem ti, bre.. ne moram ni da ti dajem vizu

hvala drago nam je kad smo priznati i prihvaceni:-)

lala-1.jpg

pre neki dan, smo nisam u japankama isla napolje;)

Super fotka :) i lepa tunika...
ali nikada mi nije bilo jasno kako neko uspeva da nosi japanke preko carapa..:mrgreen:
Ja probala jednom i kad nisam zviznula o podddd:lol::lol::lol:

e pa ja videla od decka da moze i reko ajde da budemo ravnopravni da pokazem da mogu i ja :mrgreen: ma malo isteglis carape i moze:lol:

a kako ti se zove kuca?
]

gricko zvani gile:heart:, trebalo je krsteno da mu bude grisom (csi:lol:) ali niko nije hteo tako da ga zove...

Jaooo koliko poljubaca...:D
slatko
a kako ti tek zavidim...kada cu ja moci da se razvlacim ceo dan po kuci u pidzami:-(
ebem ti pos'o
Jel bre Mirka koliko je tebi godinica kada jos ucis?
samo nemoj sa onim covek se uci dok je ziv...

Jaooo koliko poljubaca...:D
slatko
a kako ti tek zavidim...kada cu ja moci da se razvlacim ceo dan po kuci u pidzami:-(
ebem ti pos'o
Jel bre Mirka koliko je tebi godinica kada jos ucis?
samo nemoj sa onim covek se uci dok je ziv...

Suviše ..za ucenje ...:mrgreen:

Ajd racunaj ovako...Od brucosa sam starija u proseku 10 godina...
I isto toliko pametnnija ...

A moći ćes da se razvlacčis kad se posle 5 godine pauze vratis na faks , da ga zavrsis! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back