Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kuca snova u kotoru:lol:

ja sam zavrsila sa ovom temom prso mi aparat:(:(:( ali to ne znaci da necu da komentarisem...

mini iseci noktice:mrgreen: e bas sam grozna, u stvari meni je taj frenc na nogama(svakim):-|

Jao neeeeeeeee....pa zar mu nema pomoci??
( ni ja ne volim taj frenc, i tek sad cujem da se tako zove, al ako sad kazem mislice da je zbog toga sto joj se ne dopada moj stajling , pa bolje da cutim :mrgreen: )

Uhaaaa
al' sam se ispalila
zeMske shvatite me
ja na forum dolazim da se opustim...nisam bas podrobno pratila ko je i odakle
vise ja to onako...povrsno:D
Postavila sam sliku jurtos i od mene za danas dosta
Djura....ahahaaaha tek sada kapiram da je vecina slika pored mora
ebem vam misa vi bas uzivate
gde stadoh...Djura zgodna zenska...njoj sve boje lepo stoje:D
Mini_me...svidjaju mi se grejaci a french je odlican i ja rado tako lakiram nokte...
ko se jos kacio...ne secam se....cek da vidim

Ona gore haljina je bila iz Manga, a ova je iz Mexxa i bas mi lepo stoji, ali mi je nekako za starije vise...
Znam da sam malo skrenula sa teme, ali ja ovo nosim, tj. isprobavam ovih dana, jer moram hitno da nadjem sta cu nositi:D

Ova prva je bolja, odlicna je i druga ali mi je nekako vise za posao
Hvala ti.
I ja sam tako mislila, ali se jos dvoumim. Na prvoj je malo veci dekolte, a duga je bas...
Sestra mi se udaje, ne bih previse da isticem dekolte:) A i ne znam kako se igra uz narodnjake u:mrgreen: onako elegantnoj haljini:lol:. I ona prva je oko 2000 skuplja od druge...:cool:.
Da ja trazim trecu?:D
Bas je tesko naci lepu i kvalitetnu haljinu. A jos da ti lepo stoji...

Hvala ti.
I ja sam tako mislila, ali se jos dvoumim. Na prvoj je malo veci dekolte, a duga je bas...
Sestra mi se udaje, ne bih previse da isticem dekolte:) A i ne znam kako se igra uz narodnjake u:mrgreen: onako elegantnoj haljini:lol:. I ona prva je oko 2000 skuplja od druge...:cool:.
Da ja trazim trecu?:D
Bas je tesko naci lepu i kvalitetnu haljinu. A jos da ti lepo stoji...
Ipak,
odaberi nesto trece. Ni jedna ni druga nisu nesto posebno za svadbu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back