Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao h&m...e,sto volim da se obucem tamo za male pare...evo spavcice i pidzame iz istog : )
my.php
[/URL][/IMG]

Jao, pa nosis papuce!!! :))) Ja i zaboravila na njih... :)

Kupio bi takve mami za osmi mart, da sam ih našao! Tako je mesto papučki dobila teflonski tiganj, pa mi iz zahvalnosti stalno pravi palačinke. Već su mi na nos izašle. Bolje da sam joj kupio bilo kakve papučke!

Eeeee...kupila sam ih pre dve godine ...i mogu ti reci da je to jedna od boljih stvari ( odevnih - ne znam da li " obuvnih " postoji :)) koju sam sebi kupila..jer su peri-deri...i sada, posle dve godine i ako ih cesto nosim ..ko nove su...
A to i sama znas, videla si kako su kvalitetno radjene.
Kupila sam ih u jednom butiku..sasvim slucajno se zatekose tu, neko doneo 3,4 para. I ja bih kupila jos jedne da imam, pa nek stoje ..kad se ove raspadnu.:OI

Ja kupih malo cas tako dobru haljinu u second hand shopu...( ovo za one koji se groze second hand radnji :) )
Ne znam gde mi je kartica aparata, ali kad je nadjem okacicu...Sasvim je obicna ali je mnogo lepa, barem meni...crna , pamucna..do poda...

Jeste. Videla sam tvoju lepsu polovinu tamo....jel ona htela da je kupi?
Ili ti ? lol....:mrgreen:
greshka :lol: :lol: :lol:
ali haljina je stvarno super. Cestitam.
Ne znam jesi primijetila jednu majicicu (sa desne strane u donjem redu), onako kao najlonska, sa nekim "kineskim motivom" odnosno likom djevojke ili tako nekako... Vrlo interesantna aplikacija...
Ja uzeh jednu lijepu majicu, a sada me mrzi da se slikam i da hostujem. Pamucna majica sa 3 dugmeta ispod vrata sive, svijetlo sive boje - ma vrhunska. A meni je vrlo vrlo tesko potrefiti ukus.

Izbor i nije bog zna kakav (bar za moj ukus) niti za zene a ni za muskarce. Ja to volim bas onako detaljno da pregledam, ali ima nesto interesantno... stanem onako i samo predjem pogledom po onoj slozenoj "gomili" i ako ima nesto interesantno automatski mi oko primijeti, ali bez greshke. ;)

Izbor i nije bog zna kakav (bar za moj ukus) niti za zene a ni za muskarce. Ja to volim bas onako detaljno da pregledam, ali ima nesto interesantno... stanem onako i samo predjem pogledom po onoj slozenoj "gomili" i ako ima nesto interesantno automatski mi oko primijeti, ali bez greshke. ;)

A vidis , ja retko idem...ali uvek nesto nadjem..i isto kao ti..uglavnom ne pregledam vec momentalno zapazim.
Dosta sam stvari tamo kupila i uvek me pitaju "odakle ti to "...Ne znam, verovatno ubodem kad dodje roba.:mrgreen:

A vidis , ja retko idem...ali uvek nesto nadjem..i isto kao ti..uglavnom ne pregledam vec momentalno zapazim.
Dosta sam stvari tamo kupila i uvek me pitaju "odakle ti to "...Ne znam, verovatno ubodem kad dodje roba.:mrgreen:
Steta sto je izbor suzen, jer sve ono sto je valjalo ...kupljeno je ranijih godina. Ovo sada je samo prebacanje iz jedne radnje u drugu i tako se "filtrira" sadrzaj...
Kazsh:"verovatno ubodem kad dodje roba." ... meni je sve jedno, jer znam da mushkarci nemaju stila i obavezno ostave ono sto je najbolje i najkvalitetnije :lol: :lol: :lol:
Sto se tice zenske garderobe...eto tu i tamo zene znaju da odaberu, ali njih je vrlo mali procenat oko 20 %, tako da i u tom slucaju, covjek ne mora da zuri i ne treba da "ubada" kad dodje roba ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back