DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
djuro,odlicna suknjica,odlicne cizmice i tako,sve odlicno: )
e,ja jedva cekam da i ovde doje kul vreme
e...kazu da ce od nedelje 25 !
spremite seeeeee8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djuro,odlicna suknjica,odlicne cizmice i tako,sve odlicno: )
e,ja jedva cekam da i ovde doje kul vreme
jao h&m...e,sto volim da se obucem tamo za male pare...evo spavcice i pidzame iz istog : )
[/URL][/IMG]![]()
)) Ja i zaboravila na njih... 

Jao, pa nosis papuce!!!)) Ja i zaboravila na njih...
![]()
...izuzetna kombinacija boja moram priznati, i ja se tako oblachim...jao h&m...e,sto volim da se obucem tamo za male pare...evo spavcice i pidzame iz istog : )
[/URL][/IMG]![]()

) koju sam sebi kupila..jer su peri-deri...i sada, posle dve godine i ako ih cesto nosim ..ko nove su...e...kazu da ce od nedelje 25 !
spremite seeeeee8)
ops:spremili smo seeeeops:
)Jel to ona od 10 Eura, stojala sa lijeve strane?Ja kupih malo cas tako dobru haljinu u second hand shopu...( ovo za one koji se groze second hand radnji)
Ne znam gde mi je kartica aparata, ali kad je nadjem okacicu...Sasvim je obicna ali je mnogo lepa, barem meni...crna , pamucna..do poda...

greshkaJeste. Videla sam tvoju lepsu polovinu tamo....jel ona htela da je kupi?
Ili ti ? lol....![]()

Izbor i nije bog zna kakav (bar za moj ukus) niti za zene a ni za muskarce. Ja to volim bas onako detaljno da pregledam, ali ima nesto interesantno... stanem onako i samo predjem pogledom po onoj slozenoj "gomili" i ako ima nesto interesantno automatski mi oko primijeti, ali bez greshke.![]()

Steta sto je izbor suzen, jer sve ono sto je valjalo ...kupljeno je ranijih godina. Ovo sada je samo prebacanje iz jedne radnje u drugu i tako se "filtrira" sadrzaj...A vidis , ja retko idem...ali uvek nesto nadjem..i isto kao ti..uglavnom ne pregledam vec momentalno zapazim.
Dosta sam stvari tamo kupila i uvek me pitaju "odakle ti to "...Ne znam, verovatno ubodem kad dodje roba.![]()

au... uzas... da vidim ribu obuchenu u ovo pomislila bih da nije normalna...![]()