kupila danas za teretanu
i bas sam zadovoljna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
kupila danas za teretanu
i bas sam zadovoljna![]()
ops:
ops: u eurocentru kod politike, ali loseg su kvaliteta platno je kilavo, kao da su stedeli, pa je uhvaceno koncem tik do ivice bez obradjenih ivica, pa se razilazi, cepa, ako znas na sta mislim. i naravno posle 1 pranja deluju skroz isprano i ofucano
.e aj da se lepo vratimo na temu,sta mislite?
ja sam poznajuci strast nase drugarice cizmice prema zenskoj obuci ufotkala sta nosim danas,tj bas ovog trenutka
cizmice que pour toi
![]()
e bre smorili ste sa cecom i estradnom garderobom, gde su sta danas nosim fotke?
mirka moram da kazem da mi se narocito roze tasna ne svidja, pored onako lepih baletanki ocekivala sam nesto drugo
evo i mene ovih dana, bas se ponavljam, sta ces... i ako neko zucne nesto za poziranje ima da se opasno uvredim
link1
link2
link3
lepo je, sviđa mi se. eventualno da malo smanjiš nakit.
Ocene:
prva fotka - 8;
druga fotka - 6
treća fotka - 4
znaci manje od ovog samo kad radim pa mi smeta
?dragojlo ovo sam ja sa manje nakitaznaci manje od ovog samo kad radim pa mi smeta
a na sta sam to dobila ocene? na stajling? fotografije? poziranje?
koji si ti frik:-) jesi takav i u rl pitam se...
šta reče, da li je moguće...
da, ocene su isključivo na osnovu stajlinga, ono kao u nekim časopisima, modni žiri i te stvari...
da i u rl kad idem ulicom ocenjujem kako se koja obukla, ali u sebi, i budi srećna, osmice zaista retko dajem....
u svakom slucaju hvala na 8
ovako jednom za svagdaIma hani gumicu..zasto ne obrise

Kad je ovo otvoreno?
:O)
Super super super majica...![]()