Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dscn0029gt9.jpg

kupila danas za teretanu
i bas sam zadovoljna:D

e bre smorili ste sa cecom i estradnom garderobom, gde su sta danas nosim fotke?

mirka moram da kazem da mi se narocito roze tasna ne svidja, pored onako lepih baletanki ocekivala sam nesto drugo :P

evo i mene ovih dana, bas se ponavljam, sta ces... i ako neko zucne nesto za poziranje ima da se opasno uvredim:evil:

link1
link2
link3

hvala:)

tara u bg, indijska prodavnica:oops::oops: u eurocentru kod politike, ali loseg su kvaliteta platno je kilavo, kao da su stedeli, pa je uhvaceno koncem tik do ivice bez obradjenih ivica, pa se razilazi, cepa, ako znas na sta mislim. i naravno posle 1 pranja deluju skroz isprano i ofucano:neutral:.

e bre smorili ste sa cecom i estradnom garderobom, gde su sta danas nosim fotke?

mirka moram da kazem da mi se narocito roze tasna ne svidja, pored onako lepih baletanki ocekivala sam nesto drugo :P

evo i mene ovih dana, bas se ponavljam, sta ces... i ako neko zucne nesto za poziranje ima da se opasno uvredim:evil:

link1
link2
link3

lepo je, sviđa mi se. eventualno da malo smanjiš nakit.

Ocene:
prva fotka - 8;
druga fotka - 6
treća fotka - 4

dragojlo ovo sam ja sa manje nakita:lol: znaci manje od ovog samo kad radim pa mi smeta:D

a na sta sam to dobila ocene? na stajling? fotografije? poziranje:lol:?

koji si ti frik:-) jesi takav i u rl pitam se...

šta reče, da li je moguće...

da, ocene su isključivo na osnovu stajlinga, ono kao u nekim časopisima, modni žiri i te stvari...

da i u rl kad idem ulicom ocenjujem kako se koja obukla, ali u sebi, i budi srećna, osmice zaista retko dajem....

šta reče, da li je moguće...

da, ocene su isključivo na osnovu stajlinga, ono kao u nekim časopisima, modni žiri i te stvari...

da i u rl kad idem ulicom ocenjujem kako se koja obukla, ali u sebi, i budi srećna, osmice zaista retko dajem....

koji si ti lik, da te ne znam sa klj jos bi mi bio simpa:mrgreen: u svakom slucaju hvala na 8:lol:

Ima hani gumicu..zasto ne obrise
ovako jednom za svagda
moze hani da brise,al nije vam hani mama
znaci suzdrzite se,ja necu stare clanove po 100.put da opominjem-niste mali
mogu tu i tamo da obrisem,ali znas sta i ja sam ovde da se zabavljam ne samo da radim
tako da mi spamujemo ima ko ce da pobrise-nece da moze
oko tema koje vrede(i gde vidim vase interesovanje) cu se potruditi ali ocekujem i vas trud
oko ovoga nema potrebe da sad vodimo diskusiju
ako vam je stalo da tema ne bude zakljucana-nije samo moja odgovornost
over
dakle sta nosim danas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back