Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da, svidela mi se i alal... bash se oblachi opushteno... nisam je zamishljala tako...
a ja nemam fotki, inache sam uglavnom u farkama, majicama i patikama... ako obujem neshto drugo, onda crni kratki mantil, kratka crna kozna jakna ili teksas jakna (napred teksas, pozadi crno platno sa kapuljachom, nju mnogo volim)...

:D fala, a kako si me zamisljala?

Djuro daj jos, odavno nisam videla nekog ko ima toliko stila i ko zraci samopouzdanjem , tako mi delujes sta cu .

Hvala ti Ciciban.
...za stil...
...a sto se samopouzdanja tice, na zalost, samo delujem tako ali cesto sam daleko od toga...
Ovaj topic izgleda kao samo moj Blog sa temom " sta JA nosim danas"..:lol:
Slabo postujete :-|
..mislim slabo se "picanite " :lol:
http://img149.imageshack.us/img149/4254/mikjgrj8.jpg

moram da naucim bolje da poziram :D
IMG_4271a-1.jpg

Allal
meni se od svega najvise svidjaju merdevine iza...( ili je to polica za knjige ? )
ja sam sama sebi pravila iste takve....samo sam ih ofarbala u crveno...ali tvoje su odlicne
...i svidja mi se tvoj kaputic...sa tim cudnim, podignutim dzepovima...

Allal
meni se od svega najvise svidjaju merdevine iza...( ili je to polica za knjige ? )
ja sam sama sebi pravila iste takve....samo sam ih ofarbala u crveno...ali tvoje su odlicne
...i svidja mi se tvoj kaputic...sa tim cudnim, podignutim dzepovima...

:-) merdevine nego se rotiraju po potrebi i kace za zid, inace majstor ih je pravio, a kako je pio tako su precke bile pod sve vecim uglom pa su na vrhu barem po 45' u odnosu na pod:lol: gore je moj "spajz"

Marina, znas da je od zene to najveci kompliment;) Hvala.
Mirka, ti ci bas cica....:)

A ja sam danas dobila od Labradorke haljinicu koju sam narucila...od VS....i obecala joj da cu je zakaciti.
Ne vidi se dobro, jer smo nesto zeznuli , ali nema veze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back