Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja,juce...
my.php
[/URL][/IMG]

Alal
ako je to ispod dzemper , onda si sakrila najbolje...
Dzemper koji mislim da jeste , imam i ja, samo je u drugoj boji( bojama ) tj. ima zutu kapuljacu sa rajfeslusom...i dva rukava u razlicitim bojama...jel to taj ?
:)

Tara, slatko, slatko, slatko...kao i uvek ;)

jeste djuro ako je ivkovic, moje malo blago izlizano... imam i dzemper anfas (nego sam ispala katastrofa pa reko' da se ne eksponiram toliko), ali evo maximalno kropovano :)
IMG_4137a-1-1.jpg

Isto, isto...obozavam ga...
samo sto je moj ljubicast...evo uspeh zamrznuti sliku sa nekog starog video zapisa...
Kako ga peres molim te?
Ja prvi put kada sam moj oprala, na ruke naravno...pa kada su rukavi dosegli 3 metra, samo sto nisam dobila srcani udar...mislila sam ode dzemper...medjutim ok je...

Isto, isto...obozavam ga...
samo sto je moj ljubicast...evo uspeh zamrznuti sliku sa nekog starog video zapisa...
Kako ga peres molim te?
Ja prvi put kada sam moj oprala, na ruke naravno...pa kada su rukavi dosegli 3 metra, samo sto nisam dobila srcani udar...mislila sam ode dzemper...medjutim ok je...

pa i ja na ruke (ranije sam mami uvaljivala verovala ili ne), a izbegavam da ga perem cesto... sad cu da ga ubacim u jastucnicu (kao da se ne cupa i ne drlja od centrifuge i u masinu na 30 stepeni, imam neki program sa blagom centrifugom koji traje 30min. pa cemo da vidimo, cini mi se da sam ga bar jednom tako i prala... veci problem mi je suknja vunena duga, masivna isto ivkovic koja mora da se susi 100 godina u horizontali da se ne otegli :-|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back