Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kako jednostavno to da uradiš, a da još smanjiš i "težinu", pa da upload protekne mnogo lakše.

Desni klik na sliku, pa je otvori Microsoft Office Picture Manager-om (sigurno imaš), gore imaš alatku "edit pictures", klikni, pojavljuje se sa desne strane, između ostalog, compress pictures, izaberi web pages i idi na save as, pa menjaj ime, da ne zezneš originalnu.

E da, kad ugasiš program i pita - da li da sejvuješ, idi na NO, jerbo je to stara slika, a ti si novu već sačuvala.

128044_ts.JPG

chizme koje sam dobila za rodj od nekog veoma posebnog
5d_1_b.JPG

u njih upasane farke
i gore krem - ljubichasta Nike majica i ljubichasta jakna.

gde se uopste kupuju farmerke??? neke srednje cene

kupila sam nekad u bivsem bg centrotextilu neke ali sad de su im radnje pise na njoj de su radnje bas su dobre nisu nacickane nekim sharama i to.. sta je sa NP farmerkama da li to jos uvek vredi

ja boljje da ne opisujem sta nosim danas...nosim sve nesto zlj...pet broja vecu majcu muzevljevu teget i ciklama neku staru pidzamu...ciklama frotir carape i pufnaste papuce...prava radna oprema...ahahhaa...ja ovih dana uopste nisam shik....

imaš u staklencu škart levis.
sasvim ok.
i ko se bre picani osim đure =)
sve ostale smo ostavile po dve slike i to bi ti bilo to =)

Auuuuu sto ste bezobrazne...:shock:
A ja vec htela da reanimiram link.....

Salu na stranu, nikada mi nije palo na pamet da sam ja tip koji se " picani"...:idea:
...al` ako Cili kaze da je to ipak dobro picanjenje, onda je vredelo...8)

i da, svidela mi se i alal... bash se oblachi opushteno... nisam je zamishljala tako...
a ja nemam fotki, inache sam uglavnom u farkama, majicama i patikama... ako obujem neshto drugo, onda crni kratki mantil, kratka crna kozna jakna ili teksas jakna (napred teksas, pozadi crno platno sa kapuljachom, nju mnogo volim)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back