pa sto se duris i ti si dobro prosla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta te briga, ukradi joj ideju, i onako je Đura u Kotoru, dok dođe da te bije ti ćeš već biti dalekoooo.
![]()
ali nemaš čizme od piva, ništa ti ne vredi..ali ja imam cizme od 7 milja...ja brzo stizem8-)
![]()

Ju, moram da ponovim kompliment i za DjuruNista, sad cu da cutim i postavicu sliku cim kupim aparat - ili telefon - sa kojim mogu da se slikam.
(Danas maslinasto zelene somotske pantalone, ljubicasti sako, isto somot, i ridje cizme od prevrnute koze. I ogroman sal, naravno)
, vise sam (bila) PRAKTICAN pol.
)"). I dzemper na zakopcavanje, sa reverima a, ali ono nit (jedna nit u predivu
) braon, nit ridja... Mozda se to vise ne nosi, napred su neki "radovi" ( ne razumem se u strikanje) Skroz rustikalno
I ja ga mnogo volim
. I on mene.
)Nego šta! A ako nekom nije jasno, reci samo da je to produženica (postoji li uopšte ovako nešto u našem jeziku? ako ne, ja ću patentirati!) od 90-60-90.a tebi xia, za ovo visoka-plava-pohotna hvala do groba, od sad ću tako svima da se opisujem.
=D

...a ne chat...jer zbog njega ima da mi stave to sto je tebi na avataru...
Па, на слици из профила ми уопште не личи на Парку какву сам је ја створила по постовима... На слици изгледа некако хладно..не знам...замишљала сам је као неки ''топлији'' лик... Ни боја косе, ни фризура, ни лик нису били по мом замишљању...(Мислим, стварно, Парка, како можеш да изгледаш другачије него што сам ја очекивала?!)
А на овој слици ми већ више изгледа као Парка......то јест ближа је мом замишљању.