Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta te briga, ukradi joj ideju, i onako je Đura u Kotoru, dok dođe da te bije ti ćeš već biti dalekoooo. :lol:

bug.gif

Ju, moram da ponovim kompliment i za Djuru :lol: Nista, sad cu da cutim i postavicu sliku cim kupim aparat - ili telefon - sa kojim mogu da se slikam.

(Danas maslinasto zelene somotske pantalone, ljubicasti sako, isto somot, i ridje cizme od prevrnute koze. I ogroman sal, naravno :) )

ja sam malo zanemarila da sam zensko :), vise sam (bila) PRAKTICAN pol.
A danas - somotske pantalone boje meda (livadski, svetliji), RIDJE (tamije) cizme od neke guzvane, kaubojske koze (nove, a kao "pohabane" :) )"). I dzemper na zakopcavanje, sa reverima a, ali ono nit (jedna nit u predivu :) ) braon, nit ridja... Mozda se to vise ne nosi, napred su neki "radovi" ( ne razumem se u strikanje) Skroz rustikalno :) I ja ga mnogo volim :). I on mene.
Samo mi fali neka kuca u engleskom stilu, kotidz neki , iza ledja... To na imaginarnoj fotki... A u daljini pasu konji...

onda nemoj..
al se silkaj svakako
elem, pozdravljam ovakvu temu i postujem odmah, ne baš najzanimljiviju kombinaciju ali zanimljivost nadomešćujem time što se nisam skratila za glavu =)

.

Једва сам почела да те прихватам као плавушу са кратком косом...:roll:....са оне слике која ми некако уопште није ''личила'' на тебе (лепа је, али те не замишљам тако), а сад ово ко да је нека друга особа...
Баш не могу да те визуализујем , никако...:roll:

Па, на слици из профила ми уопште не личи на Парку какву сам је ја створила по постовима... На слици изгледа некако хладно..не знам...замишљала сам је као неки ''топлији'' лик... Ни боја косе, ни фризура, ни лик нису били по мом замишљању...(Мислим, стварно, Парка, како можеш да изгледаш другачије него што сам ја очекивала?!:lol:)

А на овој слици ми већ више изгледа као Парка...:D...то јест ближа је мом замишљању.

sebicne ste!celo jutro brisem vase chatove koje ste rasporedile/i na vise tema umesto da se i ja malo zezam i forumasim.a sve to da vam teme ne bi bile zakljucane(jer moze ili da se brise ili da se dele kartoni ili da se zakljucava).mislite malo i na druge,stvarno sam ljuta

Па, на слици из профила ми уопште не личи на Парку какву сам је ја створила по постовима... На слици изгледа некако хладно..не знам...замишљала сам је као неки ''топлији'' лик... Ни боја косе, ни фризура, ни лик нису били по мом замишљању...(Мислим, стварно, Парка, како можеш да изгледаш другачије него што сам ја очекивала?!:lol:)

А на овој слици ми већ више изгледа као Парка...:D...то јест ближа је мом замишљању.

Hellen ti mene stalno odusevljavas.

Aman ljudi
Poslednji put pisem ovo
Koga zanima i koga briga da li neko ima bluzu, zivu majicu na bretele i cizme...
Promasili ste temu...i zbog vas , koji ne citate pasljivo , ona ce biti obrisana...a to je steta jer je mogla biti prilicno zanimljiva!
Dakle, po 100- ti put....bez pisanja, ovde se kace samo fotke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back