Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam bila kraj nekog velikog ogledala da budem front, steta sto ne vidite da sam obukla i trapke i cizme, ogrlica.. kasmirska vestica i priko toga prsluk, po vama ja sam gola sa prslukom i sisama u gro planu. Eksponiranje? Neka fala. Kome? Cicama sa foruma na modi. O jea.
Pozz

p.s. drugi put sjednem na stolac pa vam slozim kolaz od a - z

A ja molim da se i dalje poštuje ovakva perspektiva gde je i sisa modni detalj, pardon - dekolte. Ko drukčije kaže kleveće i laže. :mrgreen:

Da li se varam ili je i kosa crna a do iznad pupka ? :per:

Nisam bila kraj nekog velikog ogledala da budem front, steta sto ne vidite da sam obukla i trapke i cizme, ogrlica.. kasmirska vestica i priko toga prsluk, po vama ja sam gola sa prslukom i sisama u gro planu. Eksponiranje? Neka fala. Kome? Cicama sa foruma na modi. O jea.
Pozz

p.s. drugi put sjednem na stolac pa vam slozim kolaz od a - z

aj sad...svi vole malko da se pokazuju nije to nista lose, evo ja prvi sam malko uobrazen hihihi
sledeci put se slikaj samo da se donji deo bolje vidi

122811_the_dudes_sweater_2.jpg

misim..uglavnom..

E pošto na ovoj strani nema Klerins i njenog fenomenalnog tela da mi nabija komplekse, mogla bih da se okačim opet.

Al prvo da odgovorim na pitanje:
a šta je bilo na nogama?
čini mi se da bi bolja opcija bila jednobojna bodi majica umesto teksas košulje, jer već ima dosta svega (višebojni pojas, prugasti džemper, prošarani šal), i ona bi smirila čitavu kombinaciju

Pa one moje večite čizme sa zakovicama, šta bi drugo... Skroz su otišle, kupujem nove čim krene jesen...
Nisam ni videla da imam papuče na slici, hehe... z:mrgreen:

Evo trenutne (večerašnje) kombinacije. Jedva sam čekala da izađem iz dubokih čizama i pantalona. Ove helanke sam kupila danas samo zato što nisam bila sigurna da li su mi čarape dovoljne... Posle sve ove zime... A ono napolju - opet sneg...

210220124547.jpg
210220124553.jpg
210220124549.jpg
200220124540.jpg

Haljina je suviše kratka. Mnogo mi se svideo dezen, čamac izrez i miš rukavi pa mi se omaklo... Sad je nosim samo uveče.

Hmmm. Opet sam se iskrivila. Ne umem da se slikam i da stojim pravo. Ustvari ne umem da poziram. Uživo sam manje kriva, verujte mi na reč. z:p

Poslednja izmena:
mnooogo lepa haljina
i nije suvise kratka z:D
a gde si je kupila? :flert:

Svima se sviđa.
Kupila sam je u Panteru jesenas. Imaju butik na Cvetnom trgu, ne znam, možda ima još negde. U septembru mislim. Ali već odavno je nema tamo...
Plišana je, sa džepovima sa strane koji se ne vide a prave onaj lala kroj, i u struku i na rukavima ima debelu ranflu.
Mislim da bi trebalo da bude duža, bar je na lutki bila duža, nego što sam ja viša od lutke pa sam malo previsoka za nju. A možda i ne.

Svima se sviđa.
Kupila sam je u Panteru jesenas. Imaju butik na Cvetnom trgu, ne znam, možda ima još negde. U septembru mislim. Ali već odavno je nema tamo...
Plišana je, sa džepovima sa strane koji se ne vide a prave onaj lala kroj, i u struku i na rukavima ima debelu ranflu.
Mislim da bi trebalo da bude duža, bar je na lutki bila duža, nego što sam ja viša od lutke pa sam malo previsoka za nju. A možda i ne.
n
..haljinica je preslatka i nije prekratka, vec mi se cini taman,samo na neke grilonke dok je hladno kad otopli malo, na neke tanje carapice i stikle..super ti stoji..

Svima se sviđa.

hvala ti.
verujem da bi ti lepo stajala i da je malo duza, ali meni se ovako bas dopada.
uostalom, nemas razloga da skrivas ovakve noge :)

E pošto na ovoj strani nema Klerins i njenog fenomenalnog tela da mi nabija komplekse, mogla bih da se okačim opet.

Pa one moje večite čizme sa zakovicama, šta bi drugo... Skroz su otišle, kupujem nove čim krene jesen...

Evo trenutne (večerašnje) kombinacije. Jedva sam čekala da izađem iz dubokih čizama i pantalona. Ove helanke sam kupila danas samo zato što nisam bila sigurna da li su mi čarape dovoljne... Posle sve ove zime... A ono napolju - opet sneg...

210220124547.jpg
210220124553.jpg
210220124549.jpg
200220124540.jpg

Haljina je suviše kratka. Mnogo mi se svideo dezen, čamac izrez i miš rukavi pa mi se omaklo... Sad je nosim samo uveče.

Hmmm. Opet sam se iskrivila. Ne umem da se slikam i da stojim pravo. Ustvari ne umem da poziram. Uživo sam manje kriva, verujte mi na reč. z:p

JAko je lepa... sjajna...z:)

210220124547.jpg
210220124553.jpg
210220124549.jpg
200220124540.jpg

nisam prochitala do kraja i vec sam krenula da napishem je l to ima dzepove il se meni chini:)
divna je haljina, niej prekratka i upravo si mi dala ideju shta da radim sa jednim materijalom:malav:

210220124547.jpg
210220124553.jpg
210220124549.jpg
200220124540.jpg

heeeeeeej, pa vidi se napredak odlicno, pa vidis kako ti imas divnu figuru, odakle bi imala komplekse ovo ti fino istice oblik tela, haljina uopste nije kratka mogla bi i kraca da bude, a i dalje je to jedna slatka dnevna haljina...
jedino ove helanke nisu dobar izbor jer ne idu uz cizmice tog tipa, nisu ti potrebne i bolje da si obicne helanke obukla...
nisam siguran da li je ok boja cizmica, ne vidi se dobro na slici...
ali i dalje nosis dosadnjikave boje, ali formu si ovaj put pogodila...

sad će oni ljubitelji zivotinja da me poliju farbom...

(suknja je mamina, samo što sam je posle skratila. Nisam ubila nijednu ovcu zbog nje)

Ovako sam išla na kafu sinoć s tim što sam dole imala one iste gležnjače kao gore na slici, sa mašnama sa strane...

Eto, časni sude, presudite?

scaled.php
scaled.php
scaled.php

Ja lično mislim da bi bilo bolje da je gore neki veliki čupaviji džemper. Ali-zima je prošla i veliki džemperi su mi se smučili.
:P

Poslednja izmena:
sad će oni ljubitelji zivotinja da me poliju farbom...

(suknja je mamina, samo što sam je posle skratila. Nisam ubila nijednu ovcu zbog nje)

Ovako sam išla na kafu sinoć s tim što sam dole imala one iste gležnjače kao gore na slici, sa mašnama sa strane...

Eto, časni sude, presudite?

scaled.php
scaled.php
scaled.php

Ja lično mislim da bi bilo bolje da je gore neki veliki čupaviji džemper. Ali-zima je prošla i veliki džemperi su mi se smučili.
:P

dobro je, ali cemu taj dzemper ne slaze se stilski, a ni po bojama rekao bih, opet, vidi se napredak, ali se mani ovih sirokih stvari

210220124547.jpg
210220124553.jpg
210220124549.jpg
200220124540.jpg

e pa sine moje telo je nula fenomenala koliko si ti komplet fenomenalna :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back