Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda si drug, ali ne moj, kao sto ni ja tebi nisam drugarica pa je neumesno da mi se tako obracas.

Ne znam zasto mislis da je tvoje misljenje jedino merodavno? Ti si cini mi se postavljao one silne slike Cede Jovanovica i njegove zene, vidim po tome da su nam stavovi o modi, stilu i privlacnosti potpuno drugaciji.

ne mislim da je jedino merodavno, izneo sam ga i to je to, zasto bih verovao i cenio tvoje stavove i tvoje shvatanje privlacnog, ali nije u redu da mi stavljas reci u usta i negiras nesto sto sam ocigledno napisao i o cemu sam vec raspravljao, to je ili bezobrazno ili glupo sa tvoje strane, besmisleno svakako...
a njih dvoje su veoma stilizovani i to zaista niko ne moze da ospori...

majce,meni je marama nekako isuvise skromna,tanka i kratka

smokvice, ne pratish na chasu
to i nije marama, rekoh vec shta je :)
i kako mislish kratka:think:
meni je i ovo previshe, mislim ja ne volim da nosim bilo shta oko vrata ako ne moram
a poshto sam sva klot:neutral:

edit:jeste tanka u smislu debljine materijala, a nije uska ako si na to mislila, ja sam je zguzvala tako da ne bude shiroko jer bi me to pojelo(bar moj utisak)

zmajče
1. suknja savršena i kroj i dužina
2. majica toliko jednostavna da je na granici da deluje jeftino
3. džemper onako
4. čizme deluju kvalitetno (skupo) ali je gornji deo širok, kao da su broj veće
5. ešarpa smokva copy paste
cela kombinacija je možda previše crno bela. poput uniforme. možda bi pomogla neka džidža bidža? AK sat? jeka odrlica, narukvica...
ali, najvažnije je da ona to ume i zna da iznese

smokvice, ne pratish na chasu
to i nije marama, rekoh vec shta je :)
i kako mislish kratka:think:
meni je i ovo previshe, mislim ja ne volim da nosim bilo shta oko vrata ako ne moram
a poshto sam sva klot:neutral:

edit:jeste tanka u smislu debljine materijala, a nije uska ako si na to mislila, ja sam je zguzvala tako da ne bude shiroko jer bi me to pojelo(bar moj utisak)

ja mislim da je smokvicica isto mislila sto i ja, da je obmotas jos jednom bilo bi bolje ili da je marama veca tj siraa

pa nazovi esharpa je dzidza bidza :lol:
inache suknja je tamno siva, esharpa je teget plava sa cveticima(ne znam koliko se vidi roze, sivo, belo, ljubichasto),a dzemper crn
za mene je i to previshe boja na meni(belu majicu ne rachunam u boje)
majica jeste jednostavna, obichna pamuchna i tako sam i htela da bude, msm ovo je odeca za posao

e da za chizme, suzene su i to se vidi sa strane kad stanem da mi fino nalezu na list, ali ovo sa strane spoljashnje se ne moze korigovati kad su dublje
nego necu da se pravdam vishe :)

edit:
ne zameram :lol:

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: vd
Meni se sve dopada, posebno cizme i suknja a narocita pohvala za carape, dugo nisam videla tanke crne carape koje licno smatram najzenstvenijim.
Nisam sigurna jedino za majicu dugih rukava, stof je onako poteza tkanina a pamuk nekako vise prolecna ali kontam da ispod sakoa i kardigana takve basic majice izgledaju super a kako je na drugoj slici crni dzemperak preko bluze mislim da je kombinacija bila slojevita. Esarpu ne mogu da komentarisem jer ne znam kako se ponasa pamuk, koloritno deluje sasvim fino.

Meni se sve dopada, posebno cizme i suknja a narocita pohvala za carape, dugo nisam videla tanke crne carape koje licno smatram najzenstvenijim.
Nisam sigurna jedino za majicu dugih rukava, stof je onako poteza tkanina a pamuk nekako vise prolecna ali kontam da ispod sakoa i kardigana takve basic majice izgledaju super a kako je na drugoj slici crni dzemperak preko bluze mislim da je kombinacija bila slojevita. Esarpu ne mogu da komentarisem jer ne znam kako se ponasa pamuk, koloritno deluje sasvim fino.

:)
charape su dim sive, i jesu tanje
ono shto se na slici ne vidi jeste neka kao izuvijana lozica sa cvetom(sa spoljashnje strane charapa) i dobro je shto se ne vidi jer tek kad sam uslikala skontala kako se nikako ne uklapa u celu prichu:neutral:
zato sam i pitala da li vam se desilo da tek na slici shvatite da neshto shtrchi
suknja nije od shtofa, pre ce biti neki pamuchni keper, nisam gledala sastav, ali vishe je prolecna nego zimska
nije bilo hladno taj dan kad sam ishla na posao ovako obuchena :)

i za charape...moram kupiti crne tanje jer mnogo lepshe izgledaju nego kad su skroz tamne :)

Ja bas htedoh da kazem da su za moj pojam najsexipilnije carape one tanke sa savom pozadi, mislim da se vide u filmu Malena dok glavna glumica hoda. Vrlo, vrlo lep detalj, vredi kao masa nakita na zeni:lol:. Nalazim da se lozica uklapa sasvim dobro, ja licno bih je nosila i to upravo u crno - beloj kombinaciji, nije da te nagovaram na nju ali obozavam detalje na unihopu i bas si mi dala ideju da ne robujem vise crnim grilon carapama:).

joj,ja se ovde ne kacim nikad vise :D
ovde te poskidaju do gaca

Meni dodje sad da se slikam, da cujem komentarez:mrgreen:

Majce, lepa kao i uvek zenstveni stil koji ti stoji.

Ja se nesto slabo kacim, imam ono izuvijano ogledalo i aparat sa objektivom- grozna kombinacija. A i kad idem negde ne nosim aparat, jer je glomazan. Znaci moram da pazarim mali aparat:znamiguje:

inache ova kombinacija je kao preslikana moja cimerka :lol:
msm ne bash, ali osnovna ideja:)
ona ima tih charapica sa nekim radom i kod nje sam i videla slichne charape pa i ja kupila ove..i to josh jesenas i nikako da ih ponesem i sad je bilo crci puci
mislim da bi lepshe ishlo da nisu chizme u pitanju, nego cipele, ali zima je:zzima:

ja sam drug, ocigledno nisi dovoljno pazljiva bila, jer da jesi videla bi da sam vise puta istakao kako atraktivnost nema veze sa dekolteom ili preterano uzanom odecom, zna se sta je privlacno i zna se sta je stil, ne budi neumesna

Ko zna? Mislim, kome je privlačno i kome je stilski usklađeno? Tebi?

Hm, ko si ti da bi samo tvoji parametri bili validni?

A izgled "radnice u biblioteci" ne postoji. Postoji bibliotekarka kao zanimanje i koliko znam (a znam, pošto je to i moja profesija) bibliotekarke ne nose uniformu. :)

Ko zna? Mislim, kome je privlačno i kome je stilski usklađeno? Tebi?

Hm, ko si ti da bi samo tvoji parametri bili validni?

A izgled "radnice u biblioteci" ne postoji. Postoji bibliotekarka kao zanimanje i koliko znam (a znam, pošto je to i moja profesija) bibliotekarke ne nose uniformu. :)
nisu samo moji parametri validni ali ja sam momak iz sveta mode i dosta sam upucen, nadji mi muskarca koji onakav nacin oblacenja smatra privlacnim.
izgled radnice u biblioteci je odlicna komparacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back