Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo boldovano svuči toliko depresivno... Umreću usamljena i neprimećena zato što nisam umela adekvatno da izložim svoje zgodnjikavo telo na Krsti i pred svetom.

Odavno nisam čula ništa depresivnije.
Ne znam šta da odgovorim. z:cry:
I ne, nisam ironična.
pa nemoj da me shvatis pogresno, samo hocu da ti dam savet prijateljski, zasto si tako dramaticna sad? cak sam se malko i zezkao, ali stvarno ljudima ces predociti sliku radnice u biblioteci, a to nije ni malko zabavno, eto u tom smislu te nece zapaziti, jer kroz odecu nece videti da si mozda i zabavna i zavodljiva... predstavices drugaciju sliku o sebi znaas, taj prvi pogled je veoma bitan
eto, jel imas decka reci ti namaa...

moram da vam kazem,moja najbolja drugarica se ulogovala ovde da bi mogla da gleda slike koje kaci trilijan.nikad nista drugo ne cita,samo me povremeno pita sto se ona tako retko kaci :)
definitivno ima stila,mada mozda ne istice svoje telo u punom sjaju.

pa nemoj da me shvatis pogresno, samo hocu da ti dam savet prijateljski, zasto si tako dramaticna sad? cak sam se malko i zezkao, ali stvarno ljudima ces predociti sliku radnice u biblioteci, a to nije ni malko zabavno, eto u tom smislu te nece zapaziti, jer kroz odecu nece videti da si mozda i zabavna i zavodljiva... predstavices drugaciju sliku o sebi znaas, taj prvi pogled je veoma bitan
pa valjda je svejedno za ekipu ovde pošto sam ionako neprimetna. Neće me juriti po Krstarici razni legendarno navalentni tipovi u svakom slučaju.
Tako da eto. :zstidljivko:

Cenim komentare btw, i potrudiću se da ih primenim u praksi.

imate drugachiju gradju vas dve
ti si samo mrshava i visoka
Ja sam visoka, mršava i krivudava. z:lol:

Poslednja izmena:
Ovo boldovano svuči toliko depresivno... Umreću usamljena i neprimećena zato što nisam umela adekvatno da izložim svoje zgodnjikavo telo na Krsti i pred svetom.

Odavno nisam čula ništa depresivnije.
Ne znam šta da odgovorim. z:cry:
I ne, nisam ironična.

Hm, to boldovano uopste nije tacno.

Nego jel imas neku kombinaciju sa onim lepim novim dzemperom?

pa valjda je svejedno za ekipu ovde pošto sam ionako neprimetna. Neće me juriti po Krstarici razni legendarno navalentni tipovi u svakom slučaju.
Tako da eto. :zstidljivko:

Cenim komentare btw, i potrudiću se da ih primenim u praksi.

Ja sam visoka, mršava i krivudava. z:lol:

kako mislis valjda je svejedno za ekipu ovde, kakve veze ima ekipa ovde, ti se oblacis u rl takoo, sta te briga za ovdasnje spopadace?

uh opasna je siva moras da je razbijes bar crnom ili belom... ne valja kad je sve sivo

pa ni ne nosim sve sivo, nego sam pochela masovno da kupujem sive stvari jer mi je ok za kombinovanje
al malo sam preterala
nema vishe sive do daljnjeg
ona mango suknja je bila poslednji krik:lol:
shto me podseti da vam pokazem tu komb samo samo chekala da se neko okachi, ja sam vec udavila :sad2:

Znaci mora da se razgoliti ili bar da nosi providnu odecu, kad KROZ odecu ne moze da se vidi da je zabavna i zavodljiva :think: :lol:

dsc07039b.jpg
dsc07041o.jpg

razapnite me :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back