Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...cek nesto da vas pitam, obucem ja juce jedan kozni mantil ono da kazem normalne duzine, meni mnogo lep, braon...a cerka kaze skidaj to molim te
izgledas ko Matrix u tome...to se vise ne nosi, mada ne vidim nikog odavno u koznim mantilima, al' meni to i nema neke veze....njoj ima i ne dade mi
da ga obucem....pa eto da pitam nosi li se to ili ne vise.....i sta cu sad sa njim kad je ustvari skoro nov??
ako neces ti da ga nosis poslaji meni, ja cu ga rado nositi :mrgreen: kozne stvari su nesto klasicno, i nema veze da li se sada manje ili vise nosi....tom logikom treba da se utegnes u roze ili belu plisanu trenerku pokazes go stomak na 5 stepeni jer to sada pola beograda nosi :neutral: na kraju krajeva to sto je nesto moderno, ne znaci da je po pravilu i dobro, zapravo gomila stvari poslednjih godina a koje su kao moderne su krajnje grozne....samo ti obuci svoj mantil i nemoj da se brines :)

ako neces ti da ga nosis poslaji meni, ja cu ga rado nositi :mrgreen: kozne stvari su nesto klasicno, i nema veze da li se sada manje ili vise nosi....tom logikom treba da se utegnes u roze ili belu plisanu trenerku pokazes go stomak na 5 stepeni jer to sada pola beograda nosi :neutral: na kraju krajeva to sto je nesto moderno, ne znaci da je po pravilu i dobro, zapravo gomila stvari poslednjih godina a koje su kao moderne su krajnje grozne....samo ti obuci svoj mantil i nemoj da se brines :)

...upravo zato sto znam da je to nesto sto traje i sto je vredno zao mi da stoji u ormanu, nema mu ni 3-4 godine, jako je lepa meka koza...vec rekoh nije mi do mode, a opet ne bih da
me gledaju kao neku lujku gle nje u koznom mantilu....ovo sto rece Smokvica cak nije losa ideja, mnogo vise bih ga nosila da je nesto kraci....moracu da razmislim o toj varijanti...
...slazem se da moderno ne znaci i lepo....:)

...upravo zato sto znam da je to nesto sto traje i sto je vredno zao mi da stoji u ormanu, nema mu ni 3-4 godine, jako je lepa meka koza...vec rekoh nije mi do mode, a opet ne bih da
me gledaju kao neku lujku gle nje u koznom mantilu....ovo sto rece Smokvica cak nije losa ideja, mnogo vise bih ga nosila da je nesto kraci....moracu da razmislim o toj varijanti...
...slazem se da moderno ne znaci i lepo....:)

e, stvarno ne kapiram
sto bi te iko gledao o lujku?
kozni mantil nekog klasicnijeg kroja je uvijek nosiv

ja nemam pojma sta je moderno,nosim sta imam,al mislim da bi mogla da ga skratis iznad kolena
al sacuvaj to parce,ako se vrati moda,da mozes da ga zasijes nazad:mrgreen:

...a ne, od tog parceta-trendi kozni minjak. :lol:

Affro, ako nije onaj bas do poda, nosiv je uvijek. (meni je taj do poda neka varijanta ne za svaki dan, ali to je samo moj licni sud)
Mada je najprakticnija duzina tik iznad koljena...e, sad-koza nikad ne izlazi iz mode, naprotiv, a kakav kroj/model volis-to je vec stvar tvog ukusa. ;)
Npr. ja sam prije nekih 7, 8 godina uzela od tetke njen kozni mantil (iz mladih joj dana, star iha...), nije mi se tad svidjala velika zlatna šnala-kopča na sredini, pa sam je uvijek prekrivala nekim šalevima (jer kad bi se skinula-izgubi fazon), a sad mi je baš dobar detalj. :)
I maminu kožnu suknju do ispod koljena sam prisvojila, i nosila kad niko nije, niti je bila u modi...da sam na tvom mjestu, s ponosom bih nosila taj mantil, udoban, em kazes kao nov, plus nema niko. Šepurila bih se kao da sam sad "ispala" iz Matrixa. :mrgreen:

Ja sam vidila neki dan kožnjak na ženi koje se nosio 80' ,prosto sam se oduševila..:)
Imo je jasuke na ramenima, čudno strukiran, široki rukavi ..ma ono šou od kožnjaka..

Po maminom ormaru stalno grebem ne bih li našla nešto fenomenalno...
Mslm..da danas zasiceni svime i svacim nema mista na nešto što se više ne nosi, sve se nosi ..
čak i mrkva hlace :D

...a ne, od tog parceta-trendi kozni minjak. :lol:

Affro, ako nije onaj bas do poda, nosiv je uvijek. (meni je taj do poda neka varijanta ne za svaki dan, ali to je samo moj licni sud)
Mada je najprakticnija duzina tik iznad koljena...e, sad-koza nikad ne izlazi iz mode, naprotiv, a kakav kroj/model volis-to je vec stvar tvog ukusa. ;)
Npr. ja sam prije nekih 7, 8 godina uzela od tetke njen kozni mantil (iz mladih joj dana, star iha...), nije mi se tad svidjala velika zlatna šnala-kopča na sredini, pa sam je uvijek prekrivala nekim šalevima (jer kad bi se skinula-izgubi fazon), a sad mi je baš dobar detalj. :)
I maminu kožnu suknju do ispod koljena sam prisvojila, i nosila kad niko nije, niti je bila u modi...da sam na tvom mjestu, s ponosom bih nosila taj mantil, udoban, em kazes kao nov, plus nema niko. Šepurila bih se kao da sam sad "ispala" iz Matrixa. :mrgreen:

...nije do poda naravno, vec onako ona neka duzina ispod kolena, dok sam noslila suknje i stikle bio mi je bas ono extra, sad mnogo vise nosim kao i sto vidite farmerice eventualno neka pantalone
i cizme....pa mozda je i ona tako reagovala zbog te duzine i cizama...nemam pojma vise ni sama...ne mislim da se resim tog mantila jer ga bas volim ispod postavi cak ima tanki sloj necega pa
je i prilicno topao....radili ga Italijani...koza je kao rukavica....obuci cu ga verovatno sutra pa cu slikati da vidite bas.....klasican je kroj sa velikim reverima, a moze i da se zakopca pa da bude sa
onom malom kragnom, ne ruskom...i fini kais koji se veze, bez snale....volim ja njega nego me ona malo prosto receno zbunila...

:)
čitam crnu Afro :zag:

zaboravila je da napiše da živi u malom gradu, a onako snobovskom gradu...gdje je garderoba najvažnija...najveći provod naših žena (iz istog grada sam) je da prošetaju kroz Stari grad, kupe nešto markirano u što većoj kesi, i sa tom kesom sjednu ispred zidina, al' obavezno kesa na stolici...i gledaju jel' ih ko vidio sa kesom...i što je najtragičnije, gledaju ih ...i komentarišu
kad te vide, po garderobi procijenjuju dal' da se jave onako prijateljski, ili stisnutih usana, kad već moraju da se jave

tako ti je to kod nas
Afro, opusti se...ako se tebi sviđa i ako se ti osjećaš udobno u mantilu....NOSI
p.s. ja bih ga nosila

:)
čitam crnu Afro :zag:

zaboravila je da napiše da živi u malom gradu, a onako snobovskom gradu...gdje je garderoba najvažnija...najveći provod naših žena (iz istog grada sam) je da prošetaju kroz Stari grad, kupe nešto markirano u što većoj kesi, i sa tom kesom sjednu ispred zidina, al' obavezno kesa na stolici...i gledaju jel' ih ko vidio sa kesom...i što je najtragičnije, gledaju ih ...i komentarišu
kad te vide, po garderobi procijenjuju dal' da se jave onako prijateljski, ili stisnutih usana, kad već moraju da se jave

tako ti je to kod nas
Afro, opusti se...ako se tebi sviđa i ako se ti osjećaš udobno u mantilu....NOSI
p.s. ja bih ga nosila

....:hahaha:...sve znas...al' nisam ja pala pod uticaj te male sredine od koje mi se dize kosa na glavi, vec izgleda ova moja deca
pa im bitno da im majka izgleda ok....i onda sto komentara na moje odevanje:D

....sve si u pravu i sve znam, a ti znas taj moj mantil....videla si ga mada ne mora da znaci da se i secas jos uvek....

....mada bi onako iskreno receno mnogo vise bio nosen da je iznad kolena....

....:hahaha:...sve znas...al' nisam ja pala pod uticaj te male sredine od koje mi se dize kosa na glavi, vec izgleda ova moja deca
pa im bitno da im majka izgleda ok....i onda sto komentara na moje odevanje:D

....sve si u pravu i sve znam, a ti znas taj moj mantil....videla si ga mada ne mora da znaci da se i secas jos uvek....

....mada bi onako iskreno receno mnogo vise bio nosen da je iznad kolena....

ma, meni to malcice smijesno, da budem iskrena
kao ja cu mojoj kevi sad objasnjavat kako da se oblaci...
nek nosi zena sta oce, oblacila se i bez mene, a oblacila je i mene...
sta ima ja njoj da sviram : P

ma djeca su
missim, djeca smo sve dok rezoniramo kao djeca... :lol:

...ma ok, one ce uvek biti moja deca, plus to, u pravu si skroz...al' eto zbunise me totalno i evo ispisasmo cele dve strane
cini mi se....da ne spamujemo vise, kud mi i pade na pamet da pisem o tome....skraticu ga malo jer ce mi biti puno prakticniji,
i milina ima da ga se nanosam jos ihahaj godina...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back